Beskrivning

Al Di Meola, John McLaughlin, Paco De Lucia - Friday Night In San Francisco
HOL-8?
Philips 6302 137
Skick (skiva/omslag): EX+/EX

Holländsk utgåva i kanonfint skick av denna klassiker och mästerverk. Osäker på om det är en originalpressning som saknar originalinnern eller om det är en aningen senare utgåva. Skivan är i otroligt fint skick med bara fåtal lätta linjer/scuffs när jag kikar under starkt lampsken, väldigt blank och fin och kan knappast ha varit spelad särskilt många gåner. Omslaget kommer inte alls långt efter egentligen, men det finns en nagg/nötning i överkant, ett fåtal väldigt små creases minimalt kant-/hörnskav samt ett klämmärke längs med ryggen. Annars överlag riktigt jämnt, blankt och fint. Starkt EX! Se bilder!

Missa inte mina övriga auktioner!

Självklart samfraktar jag, och i de fallen måste jag justera till den aktuella fraktkostnaden innan ni betalar via Traderas betallösning.

Avvakta meddelande från mig innan betalning om du vinner mer än en auktion.

Graderingar kommer att vara strikta och noggranna, ett M- kommer att vara i det närmaste absolut topp, där endast enstaka scuffs/väldigt lätta linjer kan förekomma. Ett VG+ kommer att vara ett fullt så dugligt exemplar för de allra flesta.

Skivorna är visuellt graderade om inte annat anges, men har de märken som ser ut att kunna påverka uppspelningen brukar jag lyssna igenom dessa för kontroll.

Skivorna kommer att skickas med Postnord, och jag separerar alltid skiva från omslag för att förhindra skador på omslaget. Däremot kan jag inte ta ansvar för Postnords hantering.

Maila gärna och fråga om det är någonting du undrar över, så försöker jag att återkomma med svar så fort som möjligt.

Lycka till!

Objektsnr 627585409

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 19:01

Al Di Meola, John McLaughlin, Paco De Lucia - Friday Night In San Francisco HOL

Slutpris

|

120 kr

Auktionen är avslutad

linnea.pe vann auktionen

KaptenBortom

Bromma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

302 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?