Beskrivning

Jimi Hendrix LOOSE ENDS, 1974 lp....med Mitch mitchell, Billy cox, no running, Buddy Miles. Jag har spelat vinylen och den spelar bra men finns kanske lite knaster punkt ingen hopp eller skipning.
Omslaget är hel så mycket som att det finns ingen hål i kanterna däremot på framsidan så finns det någonting som ser ut som långa ripor men jag har svårt att utgör om det är repor eller om det är något fel på foliet. Det finns andra märken på framsidan, och ringwear. Det finns lite slitage på omslagskanterna som du ser i bilderna också och den är lite böjd här och där. Jag tror att jag har fått bilder på det mesta men kanske inte allt. .

Se bilderna Jag har försökt att fånga det mesta på bild.

Samfraktar mer än gärna så glöm inte bort att kolla alla mina auktioner!
Ju fler wax i paketet-desto billigare per wax!
Men vänta med att betala och invänta info om du vinner mer än en auktion.
Titta på och förstora bilder för din egen uppfattning!

Det är viktigt att du återkommer via PM om du vill ha specifika detaljer, att jag filmar vinylen, eller pressnummer så att du kan göra en bra bedömning själv - så att det inte finns några tvivelaktigheter eller missförstånd i efterhand.
..,Se bilder., Har försökt att bilda av. . Har många vinyl skivor till salu, Köp flera så blir porto inte så mycket. Jag kan samfrakta....och vänta in andra auktioner ni bjuder på.
Oftast Kan jag får en 3 tre stycken single LP samma porto.
/. Det du se i bilden är det du får.

- om ni inte betala direkt, så Betalningsinfo skickas via mail - Betalning ska ske inom 4 dagar efter auktionsslut, kontakta mig om du behöver mer tid. Vi säkert kan komma på en lösning.

Objektnr 631735528

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 17:51

Jimi Hendrix LOOSE ENDS, 1974 lp

Slutpris

|

35 kr

Auktionen är avslutad

voxac30tb vann auktionen

aerokar

JONSERED, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 556 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?