Beskrivning

Casio CDP-S350 med möbel, trepedals ställ, exklusiv pianostol, hörlurar. Piano med autentiskt pianoljud, 700 ljud även världsmusik, mellanöstern, indiskt, indonesiskt och mycket mera - 700 olika! App. USB. Full size och ultraportabelt. 2 starka högtalare med studioljud. 3 år garanti.

De 4 tillbehören, pallen, möbeln, 3pedal, hörlur, är tillsammans mer än 4000kr, observera det.
Pianot ligger på ca 6000kr.

  • 6-spårs recorder med plats till upp till 12000 toner
  • 64-toners polyfoni
  • Ackompanjemangsfunktion med 200 styles
  • Fullt 88-tangenters klaviatur
  • Med viktade och anslagskänsliga tangenter
  • 700 inbyggda ljud
  • 2 x 8 watt stereo HiFi högtalarsystem med studiokvalitet
  • Levereras med nothållare, sustain pedal och strömförsörjning.
  • Med metronom samt transponerings- och stämfunktion
Casio CDP-S350 är ett 88 tangenters el-piano, som har viktade och anslagskänsliga tangenter, 700 inbyggda ljud, ackompanjemangsfunktion, inbyggt högtalarsystem på 2 x 8 watt, möjlighet för batteridrift samt möjlighet för anslutning till dator och Apple eller Android smartphone.

CDP-S350 är designat till att hjälpa dig med att lära dig och älska att spela musik. Mer än 80% av tillfrågade pianolärare säger, att anslaget är det viktigaste elementet i ett elpianos design. För att säkra de bästa villkoren för att utveckla korrekt fingerteknik har Casio utvecklat ett helt nytt klaviatur till CDP-S350. Scaled Hammer Action II har tangenter i imiterad ebenholts och elfenben, som ger CDP-S350 en autentisk viktning av tangenterna, så att spelkänslan kommer närmare det akustiska pianot.
En helt ny dynamisk stereo ljudmotor och ett inbyggt 2 x 8 watt högtalarsystem ser till att du får en fyllig och realistisk pianoupplevelse.

Du får reverb- och choruseffekter, som du kan använda till att skapa en mer naturlig och välklingande pianoklang, t.ex. genom att välja ett konsertsals-reverb till pianoljudet, eller genom att lägga chorus på ett elpiano- eller stråkljud.

CDP-S350 har alla de samma egenskaper och fördelar som CDP-S100, men det är utvidgat med ett omfattande urval av över 700 ljud (CDP-S100 har 10) och CDP-S100 är utrustat med en ackompanjemangsfunktion, så att CDP-S350 både kan fungera som elpiano och som keyboard. Ackompanjemangsfunktionen ger dig ett helt backing band, som du kan spela med, medan du spelar melodistämman med höger hand. I ackompanjemangssektionen får du 200 olika stilar att välja mellan, och här finns allt från rock, pop, country och jazz/swing till latin, dance, disco och foxtrot. CDP-S350 är dessutom utrustat med en sex-spårs recorder, så du kan spela in och komponera musik med CDP-S350.

Med USB (type-B) och en minijack Aux In-ingång kan du lyssna, lära och spela upp musik från din smartphone eller surfplatta (kräver kabel) via CDP-S350. CDP-S350 är fullt kompatibel med iOS- och Android-enheter och kan användas tillsammans med Casios egen gratis Chordana Play Piano App. Chordana Play Piano kan visa dig, hur man kan spela över 100 berömda klassiska musikstycken, samt fungera som piano-fjärrkontroll och PDF-musikvisare.

Ingår:

Casio SP-34 Trepedalsenhet

Casio CS-46P Benställning

Pianopall deluxe, höj och sänkbar Svart med skinnimitation

En HiFi hörlur i djärv design

Objektnr 631045591

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 22:41

Casio CDP-S350 digitalpiano och synt med 3pedal, möbel, hörlurar, bästa pallen

Utropspris

|0 Bud

7 200 kr

Auktionen avslutades utan bud

Billebro-Outlet

Dörarp , Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

202 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?