Beskrivning

Drömmer du om en Disney-gran med massor massor massor av julgranskulor? Här har du chansen att klicka hem flera hundra kulor, många många fantastiska dyrare samlarkulor och kulor från flera olika hörn av jorden. Många enkla basic-kulor också men ärligt talat oerhört många väldigt speciella och vackra kulor. Olika storlekar, olika material.

Kulorna i lådorna är det som gäller. Bilderna på julgranarna, det kan vara några kulor där som inte ingår men praktiskt taget alla finns i lådorna.

Som ni förstår kan dessa inte skickas utan måste hämtas i Västerås. Mot bensinersättning kan jag leverera dom inom 10 mil från Västerås.

Priset omfattar kulor i papp-påsar. Önskar man även de tre stora plastlådorna tillkommer 200 kr på priset.

Högt pris ja, men det är en stor och älskad julgranskulesamling som jag köpt på mig under många år och från olika håll i världen så... Alla från enkla standardkulor till mer ovanliga samlarkulor som kan ha kostat åtskilliga hundra styck. Jag garanterar en jäkla snygg Disney-gran i alla fall om ni hänger på alla på en gran. Granen på bilderna är ca 2,6 m hög och rejält bred, en STOR gran.

Priset för kulorna betalas vid vinst av auktionen eller vid köp-nu. Eventuell bensinersättning och om man vill ha plastlådorna betalas dessa när vi ses.

Objektnr 630624426

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 06:29

Julgranskulor Disney - gran

Pris

3 200 kr

Slutar om

anloevel

Västerås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

170 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?