Beskrivning


Elegant Glasfat - En Perfekt Blandning av Stil och Funktionalitet

Förvandla ditt hem med detta eleganta glasfat, en perfekt blandning av stil och funktionalitet! Med en diameter på 24 cm är det här fatet skickligt utformat för att visa upp dina finaste bakverk, smycken eller samlarföremål. Den detaljerade kristallklara designen reflekterar ljuset vackert och blir en konstnärlig accent i varje rum. Passar utmärkt för formella tillfällen och vardagsanvändning!
Detta glasfat har en sofistikerad och elegant design med stjärnliknande former och geometriska mönster som täcker hela ytan.
Perfekt för att visa upp dina finaste bakverk vid speciella tillfällen, eller för att hålla dina smycken och samlarföremål organiserade och till hands. Oavsett om du använder det i köket, vardagsrummet eller sovrummet, kommer detta glasfat att lägga till en touch av elegans till ditt hem.

Mått: 24 cm i diameter

Förvandla ditt hem med detta eleganta glasfat idag!



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektsnr 630405022

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Elegant Glasfat - En Perfekt Blandning av Stil och Funktionalitet

Pris

45 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?