Beskrivning

Ordivician Perioden
Ursprung: Marocko
Ålder: ca. 490 - 443 millioner år gammal


Det finns ungefär 2200 olika arter av ormstjärnor. De finns i alla hav och på alla djup. Dessa antika havs-skatter är ett modernt konstverk, samtidigt som man fascineras över de djur som levde för så länge sedan. Denna fossila ormstjärna är vackert bevarad i en stenmatrix, och passar lika bra bland stensamlingen som i bokhyllan. Enligt uppgift från grossist (2015) så skall detta vara en äkta produkt, men inget jag har kunskap om. Tydligen förekommer det förfalskningar där man ritsar in motivet i en sten och sedan målar. Men jag tolkar denna som genuint äkta då den kommer från ett äldre lager.

Denna platta, som har en fin rundad form, väger 364 gram. Ursprunget är Marocko.

Plattan är 162 mm lång, 111 mm bred och 7,5-13 mm tjock. Stjärnans kropp, som jag upplever är väldigt detaljerad, är 20x22 mm och armarna är 52-60 mm långa.

Baksidan har en nivåskillnad på 4,7 mm.

Önskar du fler bilder är det bara du hör av dig. Tänk på att detta är en naturprodukt och naturliga håligheter och sprickor kan förekomma. Men jag försöker alltid visa på bästa sätt hur stenen ser ut. Färger kan variera också beroende på bildskärmar, men jag bildbehandlar aldrig bilden för att den skall se "finare" ut. Bilden är tagen i ledljus och med systemkamera Canon EOS 90D.

Tänk på att:
* INTE lägga bud om du inte tänker fullfölja affären.
* Alla bud är bindande (traderas allmänna regler).
* Köparen betalar frakten, men hittar du flera objekt från mig så ordnar jag samfrakt.
* Betalning skall vara gjord 5 dagar efter avslutad auktion. Men hittar du flera objekt med olika slutdatum eller behöver vänta till lön, är det bara du hör av dig så jag vet. Betalningen skall ändå vara slutförd till den sista i månaden!
* Jag försöker skicka så snart jag kan, minst 1 gång i veckan. Jag använder mestadels Postnord och då en dyrare frakt för att paketet då är försäkrat med upp till 5000 kr om innehållet skulle skadas. Frakten beräknas också på paketets storlek, då Postnord har begränsade mått. Jag försöker alltid packa omsorgsfullt, men skulle något vara trasigt utan påverkan utifrån, är det bara du hör av dig till mig så hittar vi en lösning.
* Tänk på att din adress skall vara aktuell på Tradera.
* Kommer paketet i retur till mig för att du inte hämtat ut det, eller att adressen varit felaktig - Kan jag tyvärr inte ta ansvar för detta.
* Väljer du alternativet med billigare frakt och frimärke utan spårbarhet, kan jag inte ta ansvar för eventuell förlust av brevet.

Lycka till med budgivningen och ha en fin dag!

Objektsnr 631955807

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 12:20

Ormstjärna - 364 gram - Marocko - Fossil

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Slutar om

Mexedium

Örebro, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

432 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?