Beskrivning

PRODUKTINFORMATION

DISSING DATE 36 D1670
Med denna Dissing Date 36 får du en klassisk och elegant damklocka med two-tone länk. Klockan är tillverkad i rostfritt stål och har en elegant silverfärgad urtavla som ger klockan ett feminint uttryck. Dessutom mäter urtavlan 36 mm och är utrustad med safirglas, vilket är det starkaste och mest motståndskraftiga glaset du kan få. Klockan är perfekt för den kvinna som vill ha en klassisk och feminin klocka.
Dissing
Dissing grundades 2018 av de två urentusiasterna Kasper och Mikkel Dissing, som är innehavare av Ditur. Varumärket är designat i Danmark med fokus på det klassiska och eleganta utseendet.Dessutom har fokus varit att eliminera dyra mellanhänder och därför kan Dissing erbjuda otroligt mycket kvalitet för pengarna. Med en klocka från Dissing Watches får du en klocka som liknar en miljon, men som inte kostar det.
Quartz
Urverket i denna klocka är Quartz, vilket innebär att den är batteridriven. Ett kvartsur är lätt att underhålla och säkerställer att klockan alltid går korrekt.
316L kirurgiskt stål
Klockan är gjord av 316L kirurgiskt rostfritt stål, vilket anses att vara den bästa kvaliteten på stål för tillverkning av klockor. Det kännetecknas av att det är ett reptåligt och hårt material.
Rostfritt stål
En kedja sammansatt av flera små länkar möjliggör justering av armbandet efter handledens storlek. Kedjan kan enkelt justeras med hjälp av verktyg. Kedjor kan ha olika typer av lås som håller den på plats och ser till att den inte lossnar under användning.
5 ATM / 50 m
Klockan är vattensäker ned till 50 meters djup (5 atm tryck). Det betyder att den tål vattenstänk, regn och försiktig tvätt/sköljning med rent vatten. Vi rekommenderar inte att du simmar när du bär klockan.
Safirglas
Safirglas är känt för sin extrema hårdhet och hållbarhet. Det är den typ av klockglas som står emot repor, slitage, smuts och fingeravtryck bäst.
Auktoriserad återförsäljare
Ditur är en auktoriserad återförsäljare för denna produkt och detta varumärke. Det betyder att produkten har skickats till oss direkt från varumärket och du kan vara trygg i förvissningen om att du köper en äkta produkt med internationell service och garanti.
De bästa fördelarna!
Hos Ditur har du alltid 99 dagars returrätt och får snabb leverans. Vidare matchar vi alla auktoriserade återförsäljares så att du är garanterad bästa pris. Dessutom är vårt kompetenta kundserviceteam alltid redo att hjälpa dig om du har några frågor.
2 års garanti
Som auktoriserad återförsäljare ger Ditur 2 års garanti för produkten från inköpsdatum. Det innebär att du har full internationell garanti i 2 år, vilket gör att du kan reklamera produkten hos vilken auktoriserad återförsäljare som helst över hela världen i händelse av tillverkningsfel

Använd fåtal tillfällen. Fint skick. Perfekt då den är vattentät. Snygg design och fantastisk kvalitet.

Objektnr 632553509

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 23:18

Dissing klocka damur

Utropspris

|0 Bud

999 kr

Slutar om

Eamanda93

Frösön , Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

915 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?