Beskrivning

Nyskick. Jag har tagit bort plasten runt allting men det är aldrig spelat.

Kalabalik från Ninja Print är ett perfekt spel för alla som älskar strategispel, men som kanske vill ha något lite lättsammare och roligare. Det är ett festspelet där alla kan vara med och vinna, oavsett ålder eller intresse för strategispel. Spelet är utformat för att skapa skratt och glada stunder med vänner och familj.

I Kalabalik får spelarna utmana varandra i olika roliga och knasiga uppgifter. Det kan vara allt från att luftprutta magar till att visa upp sina kunskaper om huvudstäder eller diskutera om koriander och bollsport är meningen med livet. Det är ett spel som kommer att få alla att skratta och ha kul tillsammans.

Spelet innehåller 450 spelkort med olika utmaningar, 8 spelpjäser, 1 tärning, 1 timglas, 6 regnbågskort och ett regelhäfte. Det finns även separata vuxenkort som gör spelet mer lämpat för vuxna sällskap.

Kalabalik är ett spel som tar cirka 45-60 minuter att spela och rekommenderas från 15 år och uppåt. Det kan spelas av 2-8 spelare och är perfekt för fester och sociala sammanhang där man vill ha roligt och skapa härliga minnen tillsammans. Så tagga ner, släpp snuttefilten och ge er ut på en rolig och knasig spelupplevelse med Kalabalik från Ninja Print!

Rekommenderad ålder: Från 15 år | Antal spelare: 2-8 | Speltid: 45-60 minuter | Språk: Svenska

Objektnr 634203340

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 17:39

Kalabalik Festspel Partyspel Ninjaprint Fest Party Strategispel

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

chistardust

Skövde, Sverige

5.0

chistardust

Verifierad

Toppsäljare

488 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?