Beskrivning

Ett Gloomhaven (second edition) som endast spelats ytterst sparsamt. De flesta karaktärs-askar och figuriner är fortfarande oöppnade, vissa kortlekar ännu inplastade, men några klistermärken är använda.
Allt, med undantag för det som ligger i oöppnade karaktärsboxar, är punchat.
Det finns ett originalinsert, men det är inte tillräckligt för att hålla allt, så har delat upp lösa brickor och markörer i uppmarkerade påsar.

Gloomhaven är ett äventyrs/fantasyspel för 1-4 spelare och rekommenderas från 14 år och uppåt. Ett stategiskt spel där varje spelare tar sig an rollen av en äventyrare, och baserat på dennes motiv, färdigheter och förutsättningar, samarbetar med övriga spelare för att upptäcka ruiner, slåss mot monster, hitta skatter osv.

Trots att det spelats så lite har 6 brickor tyvärr ändå kommit bort pga att det tillslut fick städas ihop i all hast inför en flytt. Saknas alltså 4 monster standees av 240, samt 2st 2-sided overlay tiles av 155. Tror inte detta kommer påverka spelandet alls, men vill informera. Lådan har också en liten repa på ena sidan som känns men knappt syns.
I övrigt inga anmärkningar på vare sig innehåll eller låda.

Medföljer även ett Gloomhaven Removable Sticker Set!

För mer info om spelet, läs:
https://boardgamegeek.com/boardgame/174430/gloomhaven

Objektnr 632347116

Visningar 205

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 15:24

GLOOMHAVEN [Second Edition]

Såld för

900 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?