Beskrivning

Denna version innehåller samma grymma hits som i HITSTER The Original (Engelsk text) - med en svensk touch.

Hitster är ett musikspel med en svensk touch där spelarna får lyssna på över 100 år av hits och gissa när låtarna släpptes genom att placera dem på en tidslinje. Den svenska versionen innehåller främst samma låtar som originalversionen av Hitster, men med vissa låtar utbytta mot svenska hits.

Spelet utmanar spelarna att placera låtarna i rätt kronologisk ordning och den första spelaren som lyckas placera ut 10 hits i rätt ordning blir den utnämnda Hitster. Med 300 låtar från åren 1907-2022 erbjuder spelet timmar av underhållning och garanterade resor ned i musikhistorien.

Hitster innehåller även QR-integration med Spotify, vilket gör det möjligt att automatiskt spela upp musiken. Spelet har tre svårighetsnivåer och är perfekt för middagar, fester eller att skapa minnesvärda stunder med vänner och familj.

För att spela Hitster på bästa sätt behövs en smartphone med tillgång till musikstreamingtjänsten Spotify. Detta ger spelarna möjlighet att njuta av musiken och öka sina chanser att vinna genom att känna till artisten och låtnamnet.

Rekommenderad ålder: Från 15 år | Antal spelare: 2 till 99 | Speltid: 30-45 | Regelspråk: Svenska | Storlek spelförpackning: 25x14x7 cm

Objektsnr 631254984

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hitster (Sv)

Pris

299 kr
Annonsen är avslutad

ArcadeDreams

Linköping, Sverige

5.0

ArcadeDreams

Företag

Toppsäljare

408 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?