Beskrivning

Ny produkt direkt från den svenska leverantören!

Expansion till Dixit
84 nya kort med målningar som kan användas för sig själva (men då behöver du någon form av röstningsbrickor, papper och penna för att notera poäng) eller med de från grundspelet (eller tillsammans med Dixit: Journey eller Dixit Odyssey)

Spelet innehåller inte något poängblock och brickor, men det packas i en mindre låda som gör det enklare att ta med på resan. Detta spel kan teoretiskt spelas som det är, men komponenterna som behövs för att hittas i grundspelet.

Som i Dixit, varje runda, tar en spelare på sig rollen som Storyteller som väljer ett kort från sin hand, berättar, sjunger eller gör något som i berättarens åsikt associeras till det spelade kortet. Andra spelare väljer deras egna kort. Korten blandas sedan ihop och avslöjas, och spelarna röstar vilket kort som spelades av Storyteller och vinner poäng i enlighet med deras gissningar.

Spelaren med mest poäng vinner spelet.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 604872053

Visningar 3 035

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dixit 2 Quest Expansion till Dixit

Pris

175 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 995 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?