Beskrivning

Ny produkt direkt från den svenska leverantören!

Året är 1660. Piratskeppets besättning är snabbt besluten att ta reda på vem som är den bästa kaptenen bland dem.
En tävling kommer att hållas för att kröna "Piraternas kung!"

Lättlärda regler och snabba, enkla turer! Du måste överlista dina motståndare för att göra anspråk på berömmelse och förmögenhet. Det finns två olika spelplaner och inkluderar även en miniexpansion.

Glory Islands spelas över en serie rundor där spelarna samtidigt spelar seglingskort från sina händer. Kortvärden definierar turordningen, hur långt skeppen kan röra sig på brädet och var en spelares pirater kan placeras på brädet. Beroende på var de är placerade kan pirater få ära, skatter eller turnnor. Korten kan också ge bonushandlingar som spelare kan använda för att få en fördel gentemot sina motståndare. När pirater ockuperar alla utrymmen på en ö kommer spelaren med flest pirater på den ön att få mest ära.

Spelet är över när ett eller flera piratskepp har slutfört rutten runt öarna. Spelaren med mest ära kröns till "Piraternas kung"!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 591747489

Visningar 176

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NYTT! Glory Islands Piratspel

Pris

209 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 993 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?