Beskrivning

NY produkt direkt från leverantören!

Kungen har dött utan arvtagare!!

Samla tillräckligt med allierade och makt för att göra anspråk på tronen åt dig själv.

Kommer din regeringstid att bestå av ridderlighet och tapperhet? Eller diplomati och bedrägeri? Kommer det att vara av välstånd och fertilitet eller kommer den ändlösa kampen att kasta landet in i ett förödande uppror?

Tiden är emot dig när du går med i den kaotiska eran av Rising Kings!

Rising Kings är ett roligt och underhållande kortspel för vuxna och barn från 12 år och uppåt.

Varje låda innehåller 97 kort, en regelbok (engelska, danska och tyska) och 15 översiktskort (engelska, danska och tyska).

Spelupplägg:
Spelare drar kort från en delad speldäck och spelar kort från sina händer. Varje kort sätts i spel och har en effekt när det spelas. Ett fåtal kort har en pågående effekt - som fästningen och stadsvakten.

Det finns tre typer av kort: karaktärer, byggnader och uppror. Varje spelare kan spela ett karaktärskort, ett byggkort och valfritt antal upprorskort på sin tur.

När det sista kortet dras från speldäcken avslutas spelet. Varje spelare tilldelas poäng för buldings och karaktärer han kontrollerar, och den med flest poäng blir kungen.
Det är möjligt att få bonuspoäng för att vara den med flest karaktärer eller byggnader av varje typ.

Exempel på korteffekter:
Tjuven låter dig stjäla två kort från en motståndares hand, medan sabotören låter dig förstöra en byggnad som kontrolleras av en annan spelare.
The Inn låter dig spela en extra karaktär, medan University låter dig träna om och spela om en av dina befintliga karaktärer.
The Rebellion inaktiverar effekten av en fästning eller stadsvakt.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584186612

Visningar 162

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Rising Kings för 2-5 spelare Snabbt Från 12+

Pris

139 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?