Beskrivning

Välkommen till 60-talet! Beundra den fantastiska utsikten från Empire State Building, världens högsta skyskrapa, eller ta en promenad genom den magnifika Central Park. Åk från Times Square till Brooklyn för att göra lite sightseeing... och njut!

I detta snabba Ticket to Ride-spel tävlar spelare med varandra genom de livliga gatorna i New York City för att besöka de mest prestigefyllda turistattraktionerna och slutföra sina destinationsbiljetter. Det elegant enkla Ticket to Ride-spelet tilltalar både nybörjare och erfarna spelare. Lär dig spelet på 3 minuter, spela det i timmar!

Innehåller
1 brädkarta över New Yorks transportnätverk
60 plasttaxibilar (15 i varje färg)
44 Transportkort
18 destinationsbiljettkort
1 regelblad
1 poängblock
1 penna

Spelinformation
2-4 spelare
Ålder 8+
10-15 minuter

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 564365151

Visningar 1 303

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ticket to Ride New York Svenska versionen

Pris

195 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?