Beskrivning

Varför ännu ett misslyckande? Har lntresset tagit överhand över Uppgiften? Mina Medel visade sig väl trubbiga för ändamålet. Var kan jagfinna rätt Verktyg att möta stundande tider då andra och nya vägar måste utforskas? Hur skulle någon ha kunnat varit förberedd på det som hände? Mina bedömningar var felaktiga vilket obönhörligen straffade sig.

Jag har lärt mig av mina misstag. Nu vet jag att balansera och planera för nästa Händelse. Verktygen har omsorgsfullt valts och formats för Uppgiften. Säkert dröjer det nu ett tag och mina andra affärer kräver omsorg. Jag måste lämna Källan hos min Ring. Inte länge, men ett tag. Dags att fara.

I rollspelet Vampire är rollfiguren vampyr. I kamp med sin bestialiska natur strävar den att försöka bevara sin mänsklighet. Organiserade i klaner, spelande ett spel osynligt för människor - Maskeraden - utkämparde långdragna interna maktstrider. Människorna ter sig som blott statister, dock nödvändiga för att släcka den eviga törsten. I Göteborg
på 90-talet finns en brokig grupp av dessa nattens varelser, samlade av en stark ledare att agera enligt hans dunkla planer.

Konventsäventyr från GothCon XIX (1995)

Scenariot är sannolikt komplett, men frånsäger mig ändå skyldighet om något mot förmodan skulle fattas.

Objektnr 632054843

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj för insamlingen

Fre 17 maj 13:05

Mörka visioner (Vampire: The Masquerade-äventyr från GothCon XIX)

Slutpris

|

226 kr

Auktionen är avslutad

Shienarier vann auktionen

För en god sak

Överskottet av försäljningen går till insamlingen
Cancerfonden

ninepointone

KULLAVIK, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

111 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?