Beskrivning

Denna mäktiga samling innehåller allt som du behöver till rollspelet Viking, förutom möjligen SL-skärm och rollformulär. Det sistnämnda går dock enkelt att lösa med en skrivare.

Av någon anledning ingår hela tre världskartor! Du kan med andra ord inte hamna fel om du lägger bud på denna samling rollspelshistoria!

2,7 kg rollspel!

Viking är ett svenskt rollspel som gavs ut 1994 av spelföretaget 101 Production (under varumärket Neogames) och det utspelar sig i historisk i miljö i medeltidens Nordeuropa. Konstruktörerna satsade på historisk korrekthet så långt det varit möjligt.

Västerled: Bretland, Irland, Frankland, Spanland och västra Medelhavet var under vikingatiden äventyrets länder. Förutom länderna, så finns här också en mängd spelledarpersoner beskrivna och illustrerade, ett antal äventyrsuppslag och en längre äventyrskampanj.

Norden: Sverige, Norge och Danmark var vikingarnas hemtrakter. Förutom länderna, så finns här också en mängd spelledarpersoner beskrivna och illustrerade, ett antal äventyrsuppslag och en längre äventyrskampanj.

Jarl Eriks Arv: en äventyrsmodul till Viking. Hjaltlandsjarlen, Jarl Erik, har dött.

Gudarnas Nåde: är ett längre äventyr till rollspelet Viking.En detaljerad beskrivning av Englands näst största stad, Jorvik (York) medföljer också.

Silverringen är ett äventyr till Viking och ingick tillsammans med spelets SL-skärm.

Objektnr 633113682

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:29

Fantastiskt samling Viking rollspelet med TRE världskartor

Utropspris

|0 Bud

279 kr

Slutar om

Rollspelsnostalgi

Göteborg, Sverige

5.0

Rollspelsnostalgi

Verifierad

Toppsäljare

454 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?