Beskrivning

AVENTURIN PENDEL

Stor härlig pendel med Aventurin och hamsas hand

Pendeln mäter ca: 30cm lång

Grön aventurin är lugnande och balanserande vid emotionell upprördhet. Den kan hjälpa oss att slappna av och uppleva vårt liv genom ett öppnare och fridfullare sinne. Den är en typisk healingsten och kan ta fram minnen och gammal smärta.
------------------------------------------
FATIMAS HAND KALLAS ÄVEN HAMSA HAND OCH ÄR BÅDE EN ARABISK OCH EN JUDISK URÅLDRIG SYMBOL FÖR BESKYDD. ATT NÅGON VAKAR ÖVER OSS OCH SKYDDAR OSS FRÅN DE ONDA ÖGAT.
Symbolen med ett öga inbäddat i en öppen handflata har haft flera namn genom tiderna, inklusive Hamsa, Fatimas öga eller Fatimas hand, Miriams hand mm.

Symbolen har tolkats på olika sätt av forskare men framförallt som en judisk, kristen, islamisk amulett samt som en hednisk fertilitetssymbol. Hamsa hand är symbolen med handen med ögat och tillsammans betyder dessa symboler beskydd. Ett vakande öga och en moderlig hand. Man kan också säga att ögat symboliserar närvaro, att vi vakar över oss själva och handen att vi tar hand om oss.

Hamsa eller Fatimas hand är en uppmaning till oss själva att vara närvarande och älska oss som de vi är! Det bästa beskyddet vi kan ha (förutom tur och försynen som vi inte kan styra över) är att vi tar hand om, vårdar och vördar oss själva.

Objektnr 634384871

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 13:21

Pendel, wicca, new age, spå,

Utropspris

|0 Bud

175 kr

Auktionen avslutades utan bud

ALottaJewelry

VARBERG, Sverige

5.0

ALottaJewelry

Verifierad

Toppsäljare

637 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?