Beskrivning

TILLFÄLLE! Rekommenderat butikspris över ca 1400 kr - KÖP NU pris endast 995 kr! Superfin rosa ametist måne med ställ av mörkbrunt trä på köpet - massa glitter på denna SÅ himla fin (det var svårt att få glittret att synas på bild men se alla bilder för att se hela). Vikt: ca 335 g Mått: ca 12×6,5×2 cm Skick: helt NY & oanvänd Ursprung: Brasilien Dekoration för hemmet Observera att detta är en sten från naturen och att det är normalt att det kan förekomma både hål, sprickor, fläckar, ojämnheter och liknande i stenen. Hem dekor 100% äkta kristall prydnad natursten ädelsten New Age Magi Yoga Reiki Gåva Present Födelsedag Namnsdag Bröllop Dop Mors dag

Rosa ametist har nästintill liknande egenskaper som ametist, men framförallt ger den ger oss ett extra lager av lugnhet även självkärleksfrämjande energier. Om du dras till den här kristallen, kan det vara ett tecken från universum att du behöver spendera lite tid på att älska dig själv. Du behöver komma ifrån att sprida negativ energi och återgå till ditt lyckliga jag. Rosa ametist är en relativt sällsynt form av ametist som har vuxit i popularitet snabbt under de senaste åren på grund av de känslor av förståelse, lugn och elegans som den ingjuter inom oss. Rosa ametist har väldigt höga läkande egenskaper, därför är den en utmärkt sten för meditation och andligt arbete. Den bringar känslor av förståelse även bidrar med lugn. Den har ju såklart också egenskaper som vanlig ametist som tex tillit, intuition och vilsam sömn. Rosa ametist hjälper till att fylla ditt hjärta med lycka, sinnesfrid, kärlek, lyster och sensualitet. Dess varma energier, kan hjälpa mot brustna hjärtan, sorgarbete, selfcare och skydd mot negativ energi. När du arbetar med Rosa ametist känner du ofta extra kärlek till dig själv, högre koppling till din intuition, gudomlig kärlek, lugn och att bli icke dömande. Lider du av amardrömmar eller sömnlöshet? Då är rosa ametist en perfekt kristall att ha i närheten av din säng, perfekt följeslagare som förhindrar mardrömmar och sömnlöshet med dess lugna energier. Kan också vara en fantastisk gåva om du känner någon som lider av dessa problem med. Rosa ametist öppnar upp vårt hjärtchakra och ger fantastiskt stöd under smärtsamma kapitel i livet, att läka även få en klarhet i en situation. Öppnar för kärlek, vänskap och ger känslomässig balans.

Betalning (vinst samt fraktkostnad) ska betalas av vinnaren/köparen inom 3 dagar. Betalinformation får du från Tradera efter ditt köp/efter att du har vunnit auktionen. Det går ej att hämta denna vara/ej avhämtning - din vinst skickas endast spårbart via Postnord. Din vinst skickas normalt 5 dagar efter mottagen betalning. Oseriösa budgivare undanbedes - lägg inte bud om du inte har för avsikt att slutföra affären.

Objektnr 632328401

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 20:06

Jättefin Rosa Ametist måne med ställ & glitter Dekoration natursten kristall NY

Pris

995 kr

Slutar om

JoyShop

Handen, Sverige

5.0

JoyShop

Företag

31 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?