Beskrivning

Ett väldigt vackert klot i högkvalitativ Grön Månsten. Se lystern i detta klot och hur vacker stark grön månstenen skiftar i olika ljus. Riktigt Shine!

Ursprung: Dominikanska Republiken
Vikt: 63 gram
Diameter: 3 cm

Klotställ säljs separat!

* Information om Grön Månsten
Grön månsten har månstenens alla egenskaper men tros ha en extra anpassad kraft just för att balansera känslorna ytterligare och öppna upp den feminina insidan. Denna underbara sten kallas ofta för en gudinna-sten och kopplas till Gaia, Moder jord. Stenen lär i sin tur bära på feminina jordiska energier som kan lugna, jorda och lindra stress och överväldigande känslor. Grön månsten har en härlig färgkombination i ljusgrönt och grått.

Egenskaper hos Grön Månsten
-Lär öppna den feminina insidan
-Kan lugna, jorda och lindra
-Sägs skänka balans
-Kan förstärka kontakten mellan jorden och månen

Användningsområde för Grön Månsten
Önskar du förstärka klärvoajans och kontakten till månen och jorden under dina fötter - är detta stenen för dig. De sägs stärka klärvoajans och stötta dig att ta vara på samt uppskatta livets oändliga livscykler. Grön månsten lär avge kärleksfull energi som kan ge balans och hjälpa dig som person att röra dig enklare i livets flöde, pusta ut och “go with the flow”. Stenen kan även vara lämplig vid reflektion och ritualer i samband med att släppa taget och i meditation för stärka kontakten till andra sidan.

Primärt chakra: Hjärta

Grön månsten tros vara speciellt helande för känslor och kan ge känslomässig balans samt lindra sensitivitet. Då de har en stark koppling till cykler specifikt jorden och månen lär det vara en hjälpsam sten för de som arbetar mycket i trädgården och exempelvis odlar. De sägs ge en bättre förståelse över att vid ett slut påbörjas något nytt, ofta till det bättre och starkare, som vid varje mån - eller livscykel.

De lär stärka hormonbalansen och vara hjälpsam vid hormonella besvär och ha gynnsamma effekter på kroppens vätskebalans. Dessa underbara gröna månstenar tros också, precis som andra former av månsten, främja och stötta fertilitet, befruktning, graviditet, förlossning och amning.

-Samkfraktar-

Objektnr 633399623

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 21:12

Wow klot i högkvalite i kristallen Grön Månsten

Pris

277 kr

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

363 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?