Beskrivning

Ett vackert och stilrent armband i kristallen Bergkristall.
Pärlorna i 8mm
Normal storlek: 17-18cm

Skickar alltid min kristaller renade.
Tänk på att naturliga inklusioner, bergrester och oregelbundenheter förekommer i natursten.

Information om Bergkristall
Bergkristall (klar kvarts) lär vara en av de mest användbara kristaller som finns och sägs vara en utmärkt helare för alla ändamål. De lär förstärka helandets energi och stimulera samtliga chakra. Kristallen sägs även vara känslomässigt neutral och lär förstärka det sinnestillstånd man har för stunden.

Egenskaper för Bergkristall
-Kan ge klarhet och kraft
-Sägs vara helande för alla ändamål
-Lär fungera som förstärkare i manifestationer
-Sägs ha både kvinnlig och manlig energi

Användningsområde för Bergkristall
Använd de gärna i kristallnät och för ritual, meditation och manifestering, då de lär förstärka detta arbete och även ge dig klarhet och kontakt med ditt högre jag. De sägs även ge kontakt med andevärlden.

Chakra: Samtliga

Bergkristall (klar kvarts) lär vara en av de mest användbara kristaller som finns. Detta i sin tur sägs göra att de kan fungera som helare för alla ändamål. Där de lär förstärka all helande energi och kan använda denna energi för diagnostisk läkning. De sägs vara särskilt effektiv för att lång trötthet och problem med magen för att nämna några. De sägs även stärka både mental och fysisk energi, uthållighet och fysisk styrka. Vi rekommenderar er alltid att även ta kontakt med professionell hjälp vid symtom och sjukdom

Bergkristall sägs ge klarhet i alla nivåer och stadier, och lär vara mycket användbar om man vill kommunicera med sina guider. De kan även förstärka mediala förmågor och stimulera samtliga chakran, och föra både kropp och sinne mot ett mer upplyst tillstånd.

Bergkristall sägs vara känslomässigt neutral och kan förstärka det sinnestillstånd man har för stunden. Vilket i sin tur kan vara bra att veta och något du kan behöva vara uppmärksam på. Du sägs behöva vara extra uppmärksam på dina tankar eftersom det du sänder ut lär förmedlas av denna kristall, både på gott och ont.

Samfraktar gärna om ni hittar fler favoriter i mitt sortiment

Objektnr 633238893

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 22:49

Armband i kristallen Bergkristall

Pris

99 kr

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

355 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?