Beskrivning

Fleischmann transformator typ 54, gissningsvis från 1950-talet. Primär 220V 50 Hz, Sekundär 14V 2.2A växelström. Avsedd för att driva belysning och elväxlar, alternativt tillsammans med likriktare och rheostat för att driva tågen.

Fungerande, men som synes på bilderna så saknas alla utom en av nitarna, vilket gör att den surrar ganska rejält; den tystnar om man håller ihop höljet med händerna.

Nätkabeln ser ut att vara i bra skick speciellt med tanke på åldern men jag har inte kontrollerat hur det ser ut på insidan - då får man borra ut den sista niten, så jag överlåter till ev köpare att undersöka närmare.

Skick för övrigt, se bilderna.

Säljes som defekt, dels på grund av att höljet inte sluter tätt på grund av de saknade nitarna, och dels för sin sin ålder. Inget man bör sätta i händerna på barn 2024, men ett intressant objekt om man samlar på gamla modelltåg.

Vinnaren får automatiskt vinnarmejl från Tradera med betalningsuppgifter. Får du inget, så kolla om det hamnat in din spammejlbox, eller skicka en försiktig förfrågan. Därefter förväntar jag mig betalning inom tre dagar, alternativt att köparen hör av sig inom den tiden om det skulle vara något problem. Förskottsbetalning via Traderabetalning (Paypal, bankkort, Swish) eller till bankkonto, alt. vid avhämtning i Malmö/Lund-området.

Samfraktar givetvis med andra av mina auktioner om så önskas.

Objektnr 631590522

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 23:10

Transformator Fleischmann typ 54

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

Kurzzug

LUND, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

671 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?