Beskrivning

Lego 42125 FERRARI med manual men kartong saknas..
Jag har försökt gå igenom innehållsförteckningen så noga som jag kunnat och vad jag kommer fram till är att en kloss saknas: 4160869 svart, annars tror jag att allt det andra ska vara med. Det var många klossar att gå igenom och räkna, så jag hoppas jag räknat rätt.
Som du ser så har jag sorterat de minsta delarna i sorteringslådor som självklart följer med, så du inte behöver göra samma jobb som jag :) . Smidigt och bra med sorteringslådorna som du säkert kan använda till något annan efter att du byggt ihop bilen.
Alla klossarna är fräscha och fina..
BUDGIVNINGEN ÄR BINDANDE.
Vid avslutad auktion utan vinnande bud - jag svarar ej på köpförfrågan.

Angivet fraktpris är det pris som jag betalar till Schenker enligt deras tabell – jag tar inget extra för emballage etc.

Betalas inom tre dagar efter avslutad auktion. Jag skickar ditt paket inom fyra vardagar efter det att pengarna finns på mitt konto. Från det att jag lämnar in paketet till Schenkers ombud övergår ansvaret till köparen att lösa ut sitt paket i tid. Jag löser inte ut paket som kommer i retur, så var noga med att kolla upp så din adress och telefonnummer som finns registrerat hos Tradera är korrekt.

Objektnr 630090886

Visningar 419

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 10:27

LEGO 42125 TECHNIC FERRARI MED MANUAL UTAN KARTONG

Slutpris

|

1 052 kr

Auktionen är avslutad

Lars 2 vann auktionen

PysanGustav

Varberg, Sverige

5.0

PysanGustav

Verifierad

Toppsäljare

1 132 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?