Beskrivning

Köp mellan 2 - 6 maj skickas den 7:e maj!

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Box)!

LEGO® Technic 42118 "Monster Jam, Grave Digger" - mycket underhållande byggsats av samlarkaraktär lanserad 2021, oöppnad / förseglad! Letar du efter en rolig leksak eller present till pojkar och flickor som älskar Monster Jam™ bilar? Pull back-bilen LEGO® Technic Monster Jam Grave Digger™ 42118 är fullspäckad med funktioner som barn kommer att älska. Med autentiska detaljer som Grave Digger dekorationer med spöken och eld, plus enorma däck, en flyttbar flagga och röda framlyktor. Se Monster Jams spännande värld komma till liv när barn återskapar storslagna stunttrick med en av världens mest kända och ikoniska monstertruckar. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken "Peklek" erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Övrig produktbeskrivning: Grym 2-i-1-leksak
Dags för en ny utmaning? Goda nyheter! Denna Grave Digger modell kan byggas om till en terrängbuggy för ännu mer byggskoj. Kolla in gratisappen LEGO Bygginstruktioner för att hitta Instructions PLUS. Denna interaktiva guide innehåller verktyg för att zooma och rotera som hjälper barn att börja bygga.

Inspirera nästa generations ingenjörer
Med fordon som både ser ut och fungerar som i verkligheten ger LEGO Technic universumet en fantastisk introduktion till ingenjörskonst och teknik för unga LEGO fans.

  • Låt monstertruckfans återskapa sina bästa stunttrick med byggsetet LEGO® Technic Monster Jam™ Grave Digger™ (42118). Med autentiska inslag som enorma däck, klistermärkesdetaljer och mer.
  • Dubbelt så roligt! Denna monstertruckleksak kan byggas om till en terrängbuggy så att barn kan njuta av 2 byggutmaningar och massor av actionfyllda fordonslekar.
  • Med pull back-motorn kan monstertrucken och terrängbuggyn köra snabbt och smidigt, precis som de verkliga fordonen.
  • Letar du efter de bästapresenterna till barn som älskar monstertruckleksaker? Detta set är perfekt för barn från 7 år som älskar Monster Jam™ shower eller häftiga leksaksfordon.
  • Med coola funktioner som en böjbar flagga som kan flyttas upp och ner och röda framlyktor, precis som på den riktiga Grave Digger™ bilen.
  • Denna Monster Jam™ leksak är 11 cm hög, 24 cm lång (med flaggan) och 11 cm bred.

Objektnr 617975525

Visningar 463

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Technic 42118 "Monster Jam, Grave Digger" - från 2021, oöppnad!!

Pris

429 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

959 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?