Beskrivning

Köp mellan 2 - 6 maj skickas den 7:e maj!

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Technic 42102 "Mini CLAAS Xerion" - jättesöt liten technicbyggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Barn som gillar jordbruksleksaker kommer att älska traktorsetet LEGO® Technic (42102) Mini CLAAS XERION. Traktorn har utvecklats i samarbete med den världsberömda traktortillverkaren CLAAS och har ikonisk färgskala i grönt, rött och grått, precis som den riktiga CLAAS XERION traktorn. Denna coola traktormodell har många funktioner också, vilket ger barn ännu fler lekmöjligheter. Den lilla leksakstraktorn med stora funktione! Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Övrig produktbeskrivning: Med fungerande styrning och en jordfräs som drivs av hjulen. Barn kommer att älska att lyfta och sänka jordfräsen, precis som i verkligheten. Dags att skörda? Inga problem! Med sin 2-i-1-design kan denna modell byggas om till en skördemaskin, så att det roliga kan fortsätta. Lek och lär med LEGO Technic byggleksaker Känner du en byggälskare som är redo för en ny utmaning? LEGO Technic seten är det utmärkta valet. Detta LEGO traktorset innehåller tryckta instruktioner och Instructions PLUS, som gör det extra roligt att bygga. De finns tillgängliga i LEGO Life appen för smartphones och surfplattor och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper barn att bygga LEGO klossversionerna på egen hand.

Objektnr 518413406

Visningar 2 197

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 42102 Technic "Mini CLAAS Xerion" - från 2020, oöppnad!

Pris

198 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

956 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?