Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Collector's Item)!

LEGO® BrickHeadz 41597 "Go Brick Me" eller "Klossa mig" - sällsynt, kreativ och mycket underhållande byggsats av samlarkaraktär från 2018, oöppnad / förseglad! Använd din kreativitet för att göra en LEGO® BrickHeadz version av dig själv, dina vänner och din familj eller dina kollegor med detta roliga set. Skapa två BrickHeadz karaktärer med de särskilt utvalda LEGO klossarna för olika frisyrer och hudfärger, plus två slags glasögon, ett ark med klistermärken för att göra dina byggen mer personliga och en klossdelare. Visa upp dina skapelser på de byggbara basplattorna hemma, på kontoret eller var du vill. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring.

Letar du efter något inom LEGO® BrickHeadz? Då har du verkligen hamnat rätt! I vår butik hittar du ett unikt sortiment som innehåller så gott som samtliga modeller från starten 2017! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Övrig produktbeskrivning: Skapa 2 unika LEGO® BrickHeadz karaktärer med LEGO klossar. Innehåller även ett ark med klistermärken för att lägga till detaljer. Innehåller 2 byggbara basplattor. Ha kul när du bygger dina egna LEGO® BrickHeadz karaktärer och dela sedan en selfie med dina vänner, din familj eller dina kollegor. Mixa ditt eget LEGO® BrickHeadz jag med andra berömda BrickHeadz karaktärer för att skapa en supercool hybridversion av dig själv. Byggkaraktärerna är lämpliga för byggare från 10 år. Basplattorna är 4x4 cm.

Objektnr 535007281

Visningar 1 493

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO BrickHeadz 41597 "Go Brick Me" - från 2018, oöppnad!

Pris

1 498 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

968 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?