Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Ninjago 71735 "Elementturneringen" - mycket populär och prisvärd byggsats, innehållandes 7 minifigurer lanserad 2021, oöppnad / förseglad! Låt barn iscensätta spektakulära strider från säsong 4 av LEGO® NINJAGO® tv-serien med leksetet Elementturneringen (71735). Det mycket detaljerade templet har en stridsplattform, en snurrande vapenplattform, ett snurrande vapen och en samling jadesvärd. Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktbeskrivning - Det perfekta ninjasetet för att inspirera till fantasifulla rollekar
Med 7 minifigurer: ninjorna Kai, Jay och Lloyd Legacy, elementmästarna Bolobo, Jacob och Gravis, plus skurken Eyezor. Detta lekset ger barn oändliga möjligheter att iscensätta strider och ninjaövningar. Lloyd Legacy, ny för januari 2021, är en speciell gyllene samlarfigur med ställ för att fira 10 år av NINJAGO byggset.

Bästa presenttipsen till kreativa barn
LEGO NINJAGO stridsleksakerna låter barn fly till en fantasivärld full av action där de kan få viktiga livskunskaper och samarbeta med sina hjältar för att strida mot onda skurkar när de leker med en fantastisk samling ninjaleksaker, inklusive drakar, robotar och tempel.

  • Legacy byggsetet LEGO® NINJAGO® Elementturneringen (71735) innehåller ett mycket detaljerat och interaktivt tempel där barn kan öva på sina ninjafärdigheter och iscensätta fantastiska strider.
  • Detta ninjalekset innehåller hela 7 minifigurer: ninjorna Jay, Kai och Lloyd Legacy, elementmästarna Bolobo, Gravis och Jacob, och den onda Eyezor från säsong 4 av tv-serien.
  • Ninjatemplet har en stridsplattform för att iscensätta spännande dueller, en snurrande vapenplattform och ett snurrande vapen för att öva på ninjafärdigheter, plus en samling jadesvärd att använda som priser.
  • Innehåller den gyllene samlarminifiguren Lloyd Legacy med ett litet ställ för att fira 10 år av NINJAGO® leksaker.
  • Håll utkik efter fler speciella gyllene samlarminifigurer i andra NINJAGO® set: Stenkanon (71736) och X-1 Ninjamobil (71737) och Zanes titanrobotstrid (71738).
  • Detta stridslekset med 283 delar och samlarfigurer är en rolig byggupplevelse för byggare från 6 år och passar perfekt som överraskning till pojkar och flickor som älskar NINJAGO® världen.
  • Ninjatemplet är 17 cm högt, 16 cm brett och 24 cm djupt – ett portabelt set att leka med var som helst, hemma eller på resande fot.

Objektnr 617129436

Visningar 1 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Ninjago 71735 "Elementturneringen" - från 2021, oöppnad / förseglad!

Pris

598 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

967 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?