Beskrivning

OBS! Köp mellan 16 - 23 mars skickas den 25:e mars!

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Box)!

LEGO Minecraft 21157 "BigFig Gris med zombiebaby" - sällsynt och exklusiv samlarfigur lanserad 2019, oöppnad! Låt det coolaste datorspelet komma till liv med denna Minecraft™ BigFig Gris med zombiebaby! Denna lilla plåga är snabb och farlig – och när han rider på en gris kan allt hända! Positionera och posera grisens huvud och ben, och rör zombiebabyns huvud, armar och ben ... och när all action är över ser de coola ut i ditt rum bredvid andra karaktärer från LEGO® Minecraft BigFig samlingen. Sätt Minecraft™ äventyr i barnens händer med denna LEGO® BigFig Gris och zombiebaby. Dessa autentiska, fysiska kopior av de ikoniska datorspelskaraktärerna är perfekta att leka med, visa upp och samla på. Gris är en mycket populär och supercool samlarfigur som ingår i en serie bestående av för närvarande (2022) fem figurer. Vi erbjuder samtliga fem i vårt utbud (LEGO set 21148, 21149, 21150, 21156 och 21157), se gärna våra annonser! Uppskattad present till kompisen på födelsedagen eller till nära och kära med Minecraftintresse!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m. Kontakta oss gärna ifall Legoaskens skick är särskilt viktigt för dig!

Kompletterande produktuppgifter - LEGO® BigFig Gris och zombiebaby leksakerna är stora och lätta att bygga, med realistisk design och rörliga delar som maximerar lekmöjligheterna. Och när all action är över kan de dekorera barnrummet. Ge barn ett nytt sätt att spela Minecraft™. Oavsett om barn återskapar sina favoritscener från Minecraft eller hittar på egna äventyr ger LEGO® BigFigs leksakerna en ny fysisk dimension till det populära datorspelet. Perfekt som present till Minecraft™ spelare! Cool julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 7 år. Kräver bara grundläggande byggkunskaper och kan kombineras med andra LEGO® Minecraft BigFig set.Denna BigFig Gris är 10 cm lång och 6 cm hög, och den erbjuder Minecraft™ skoj i stor skala – oavsett om det är äventyr med zombiebabyn (7 cm hög) eller med andra BigFigs från LEGO® Minecraft samlingen.

Objektnr 502234236

Visningar 2 158

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Minecraft 21157 "BigFig Gris med zombiebaby" - från 2019, oöppnad!

Pris

399 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

968 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?