Beskrivning

3st HC-SR505-modul

Passiv infraröd (PIR) rörelsesensor-modul som vanligtvis används i DIY-elektronikprojekt, såsom hemautomatiseringssystem, säkerhetssystem och robotik.

Modulen är liten och kompakt, och den kan enkelt integreras i olika enheter. Den är utformad för att upptäcka rörelse genom att känna av förändringar i infraröd strålning som utstrålas från föremål inom dess synfält. När rörelse upptäcks skickar modulen ut en hög signal på sin utgångspinne.

HC-SR505-modulen fungerar vid en spänning mellan 4,5 V och 20 V och förbrukar mycket lite ström, vilket gör den idealisk för batteridrivna applikationer. Den har en upptäcktsområde på upp till 5 meter och en detektionsvinkel på 120 grader. Känsligheten för upptäckt kan justeras med hjälp av potentiometern på modulen.

Sammanfattningsvis är HC-SR505-modulen en enkel och effektiv rörelsesensor som kan användas i olika DIY-elektronikprojekt. Dess lilla storlek, låga strömförbrukning och justerbara känslighet gör den till ett populärt val bland hobbyister och makers.

Erbjuder samfrakt, har du gjort flera orders, invänta gärna ett mejl eller tradera meddelande med totalkostnad innan du betalar.

Omgående leverans från Sverige!

Objektnr 632087187

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 19:50

3st Mini Infrared PIR Motion Sensor

Pris

99 kr

SupermancantFly

Malmö, Sverige

5.0

SupermancantFly

Verifierad

Toppsäljare

1 063 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?