Beskrivning

Produktbeskrivning
Stadler Form Fred Luftfuktare 496250 med 2 utgångsnivåer, tyst drift och extern fuktighetsgivare ökar luftfuktighetsnivån i ditt hem till en idealisk nivå snabbt och effektivt. Ett bra komplement till en luftrenare i och med att dessa tenderar att sänka den relativa luftfuktigheten. Vi, våra möbler, växter och möbler mår inte bra i för torr miljö. För att motverka detta ökar Fred luftfuktaren upp luftfuktigheten – vilket får oss att må bättre igen. Fred kokar upp vattnet vilket gör att ångan är fri från mineraler och bakterier. Med metallpläterade fötter står vaporisator Fred stadigt på underlaget.

Skick: inköpt våren 2023 och använd ca 10 gånger, bruksanvisning och originalförpackning medföljande.

OBS: lite kalk i botten av metallplattan som syns på sista bilden. Det är ingenting som vi märkt påverkar funktionen.

+ finns möjlighet att köpa ny antikalk-kula (se bollen på bild 6) via nätet: https://www.power.se/hushaall/inomhusklimat/tillbehor-for-klimatprodukter/rengoringstillbehor/stadler-f-123-tillbehor-sasongsvaror/p-212302/store/7104/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6peHEJoMSfkYcmVHDOuAxtjxOnLCP2htmVD4l763H9LH50zZNokatdxoCGrYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Kapacitet
Med vattentankens kapacitet på 3,6 liter kommer luftfuktaren att skapa och hålla optimal luftfuktighet för alla rum upp till 50 m2.

Hygrometer
Fred garanterar exakt fuktning tack vare en extern fuktighetsgivare.

Ångutgång
Ångutgången är variabel och har två utgångsnivåer som gör att luftfuktighetsnivån stiger snabbt till den ideala punkten.

Automatisk avstängning
Luftfuktaren stängs av automatiskt när det inte finns något vatten kvar i vattentanken.

Bakteriefri ånga
Du behöver inte oroa dig för bakterier, eftersom Fred alltid producerar bakteriefri ånga.

Tystdrift
Låt dig inte vara störd av obehagligt ljud. Denna luftfuktare arbetar i tyst läge så att du kan njuta av tyst tid i rummet även när luftfuktaren är på.

Mått & vikt
Höjd (cm) 26.7
Bredd (cm) 36.3
Djup (cm) 36.3
Vikt (kg) 2.9

Samfrakt erbjuds för samtliga av mina annonser om du är intresserad av flera varor.

Säljes i Befintligt skick

Observera att varan säljs i befintligt beskrivet skick. Jag har funktionstestat artikeln efter bästa förmåga och undersökt skicket noggrant baserat på det samt de bilder som finns i annonsen. Mitt mål är att ge en tydlig och rättvis bild av vad du kan förvänta dig.

Frågor?

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att skicka ett meddelande till mig. Jag är här för att hjälpa till och vill göra din köpupplevelse så smidig som möjligt.

Tack för ditt intresse!

Objektnr 631956249

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 12:24

Stadler Form Fred Luftfuktare 496250 (nypris 2 000kr)

Pris

990 kr

EllaKarlssons

Stockholm , Sverige

5.0

EllaKarlssons

Verifierad

Toppsäljare

343 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?