Beskrivning

Helt Ny.

Ny ouppackad tv med kvitto och 3 års reklamationsrätt (levereras från Samsung).

Modellbeteckning: TQ75LS03BGUXXC

Ordinarie pris: 29’999kr

Avhämtning i Stockholm och leverans inom Sverige med Bring (ingår).

Några specifikationer:

Färg: Svart

Samsung 75” LS03B The Frame 4K QLED Smart TV har en solid bas med dess Quantum Processor 4K, Dual LED, Quantum Dots och 100% Colour Volume. Utöver det har den även Motion Xceleration, Auto Low Latency och HDR Gaming Interest Group-tonmappning, vilket betyder att inte bara filmälskare, utan även gamers, kommer ha allt de behöver för en perfekt tittar- och gaming-upplevelse.

QLED-teknologi
Samsung kommer med skärmteknologin som kommer överglänsa allt du någonsin har sett på en skärm förut. QLED (Quantum dot LED)-skärmen omsluter ett Quantum Dot-lager i en ny metallegering. Lagret är gjort av nanokristaller som lyser upp dess egna individuella färg, vilket resulterar i en mer precis återgivning av ljusstyrkan i färger som kommer hänföra dig. QLED-teknologin påverkan även betraktningsvinkeln så att du kan titta på dina favoritprogram från var som helst.

Dual LED
Se allt innehåll så som skaparen vill att du ska se det med Dual LED-teknologin som justerar färgtonen och drar in dig djupare i alla action för en mer givande upplevelse.

4K Ultra HD-upplösning och 100% Color Volume
4K Ultra HD-upplösning öppnar upp ett helt ny värld av TV-tittande. Njut av fyra gånger fler pixlar (3840x2160) i jämförelse med Full HD TV:s (1920x1080). Du kan uppleva den bästa rörelseskärpan, kontrasten och korrekt färgåtergivning. 100% Color Volume i kombination med Quantum Dots levererar sedan miljarder olika nyanser av färger som lyser upp ytan.

Quantum Processor 4K
Samsungs kraftfulla Quantum Processor uppskalerar innehåll till 4K för en högre detaljnivå, förfinade färger och kontrast till omgivningen. Processorn analyserar allt innehåll och uppskalerar det till 4K-upplösning och levererar väldigt hög bildkvalitet oavsett bildkälla.

Quantum HDR driven av HDR10+
Quantum HDR-teknologin (High Dynamic Range), driven av HDR10+, ser till att mörka områden på bilden ser mörkare ut medan den samtidigt ser till att ljusa områden se ljusare ut, vilket resulterar i en mer realistisk bild med fler färger, graderingar och nyanser.

Tizen
Upplev en smart TV med Tizen och ha all underhållning på samma ställe. Tizen designades för att ge dig enkelt tillgång till ditt favoritinnehåll så fort du slår på din Samsung Smart-TV. Få tillgång till filmer, serier, sociala medier eller ladda ner och utforska nya och spännande appar.

Smidig spelupplevelse
Uppgradera din gaming och få en smidig upplevelse utan suddighet med Motion Xceleration-teknologin som optimerar följsamheten i varje bild i realtid. Auto Low Latency-läget ger dig en smidig spelupplevelse utan suddiga bilder. HDR Gaming Interest Group-tonmappning optimerar HDR-inställningarna så att du inte missar någon detalj och kan se perfekt under både ljusa och mörka scener när du spelar.

Ambient Mode
Ambient Mode gör inte bara om din TV till ett konstverk när den är avslagen, det kan även göra så att din TV praktiskt taget försvinner genom att imitera väggen bakom den. Välj mellan dekorativt innehåll, dina personliga foton eller nya aviseringar med information om väder och senaste nyheterna. Använd din smartphone eller fjärrkontrollen med röstkontroll och streama musik via din TV med Ambient Mode.

Objektnr 632863968

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 14:12

Samsung The Frame 75" 2023

Utropspris

|0 Bud

22 999 kr

Auktionen avslutades utan bud

MartinSvenSven

Bromma, Sverige

4.8

MartinSvenSven

Verifierad

Toppsäljare

204 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?