Beskrivning

En klassisk Pioneer dock med äkta Pioneer ljud (svävande diskant och djup bas), det sköna 70-tals ljudet som bara är så mjukt, detaljerat och skönt att lyssna på. En bit över 9kg metall där nätdelen är kraftigt tilltagen och väger mest.
Äkta metallrattar med kvalitetskänsla.

Specificerad till 2*20 Watt i 8 ohm, det betyder att du kan spela så högt att det kommer bli aningen otrevligt att lyssna på musiken i ett normalstort rum. 70-tals watt som verkligen betyder vad dom står för!

Inbyggd FM/AM radiodel och ingång med vinylförstärkare (RIAA), samt en ingång för din smarta telefon om du vill spela strömmande musik.

Ärligt talat så passar dessa 70 talare bäst till vinyl spelare eller rullband, men skäms inte för sig när det kommer till återge strömmande ljud (typ Spotify).

Skicket på denna ligger på 8/10. Det ngn repa i aluminium ramen och på locket. Men det är helt naturligt efter många års kärt lyssnande på denna klenod.
  • Lödningarna inspekterade, kontroller smörjda med elektronikspray, alla ingångar/utgångar testade.
  • Har fått ny vinyl på sidorna så den ser bra ut, lampor till skalbelysningen är bytta.
  • Testas en sista gång innan den skickas, vilket betyder att den skickas tidgast 1 dag efter full betalning.
  • Vad köper du
  • The Pioneer SX-550 is a 20 watt AM/FM stereo receiver featuring FM muting, two tape monitors and provision for 2 pairs of speakers.

Data

Tuning range: FM, MW
Power output: 20 watts per channel into 8? (stereo)
Frequency response: 10Hz to 60kHz
Total harmonic distortion: 0.3%
Damping factor: 25
Input sensitivity: 7.5mV (mic), 2.5mV (MM), 150mV (DIN), 150mV (line)
Signal to noise ratio: 70dB (MM), 90dB (line)
Output: 150mV (line), 30mV (DIN)
Speaker load impedance: 4? (minimum)
Semiconductors: 3 x FET, 5 x IC, 28 x transistors, 21 x diodes
Dimensions: 448 x 141 x 307mm
Weight: 9.4kg
Accessories: FM T-type antenna
Tillverkad: 1976

Bilder

Bilderna i annonsen visar skick och eventuella skador på produkten så kolla noga på dessa innan bud.

Fel/brister

Eventuella fel/brister beskrivs i annons texten och är de som är kända av mig vid upplägget av annonsen.
Garanti
Garantin gäller funktionsfel som uppstår på grund av felaktiga komponenter, slitage på grund av ålder, felaktigt material, med mera. 30dagars garantin räknas från uthämtande datum.

Omfattar ej handhavandefel exempelvis felaktiga inkopplingar, kortslutningar, strömspikar som blixtnedslag, överspänningar på nätet.

Vid retur av produkten återbetalas hela auktionspriset + första frakten (den från mig till dig efter vunnen auktion). Du står själv för returfrakten och använder precis som jag en försäkrad och spårbar transport, med ett välpackat paket så vi kan lita på att transporten fungerar som tänkt. Jag betalar tillbaka dina pengar när paketet är hämtat av mig och inspekterat för fel, detta tar högst en dag efter uthämtandet. Du får uppge valfritt konto/swish som du vill få returen insatt på. Du kan som högst ersättas med auktionspriset och första frakten.

Transport

Jag fraktar endast med Schenker försäkrat och spårbart. Du kan även enligt överrenskommelse hämta upp produkten på plats i Växjö. Jag återanvänder så ofta som möjligt tidigare material i form av kartongen och bubbelplast i syfte att hålla nere miljöpåverkan. Varje produkt packas noga i syfte att undvika transportskador, en skulle dessa trots allt uppstå så står jag för arbetet med att reklamera transporten och du ersätts oavsett utgången av samtalet med Schenker, så fort jag mottagit produkten i retur. Du kan som högst ersättas med auktionspriset och första frakten.

Spara emballaget under garanti tiden så du har något att skicka tillbaka eventuella felaktiga produkter i.

Vid uthämtandet av paketet kontrollera att det inte är några synliga skador på paketet (som hål i paketet, intryckta ytor), dessa skall anmälas vid uthämtandet till ombudet.

Budgivning

Alla bud är bindande. Genom att lägga bud på auktionen så godkänner du ovanstående. I övrigt så gäller Traderas villkor för budgivning.

Betalning
Så snart som möjligt efter vunnen auktion eller vid hämtning i Växjö via swish (tar inga kontanter), om inget annat är överenskommet ex. betalning vid lön osv.

HAPPY BIDDNING

Objektnr 631017688

Visningar 1 213

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:33

PIONEER SX-550 RECEIVER MED 30 DAGARS GARANTI

Slutpris

|

1 830 kr

Auktionen är avslutad

summit 62 vann auktionen

Ducas

Växjö, Sverige

5.0

Ducas

Verifierad

Toppsäljare

753 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?