Beskrivning

Testad och fungerar, men vredet för att byta skiva beter sig lite underligt ibland. Det verkar bli bättre efter att jag motionerat det en del, men fortfarande inte riktigt bra så det kan hända att man behöver öppna upp och göra något åt det om man stör sig på det. Ibland reagerar den inte på att man vrider, ibland hoppar den över nummer och ibland hoppar den åt fel håll.

I övrigt är skicket inte så jättebra, med en hel del repor och så har luckan till skivmagasinet lossnat och man får trycka dit det löst. Fjärrkontrollen är från en vanlig CD-spelare och har därför inte knappar för att byta skiva och så är det några knappar för funktioner som inte finns på CD-växlaren. Skyddslocket till optiska ljudutgången saknas och utgången har inte testats.

Vikt utan packmaterial: 5362 gram

Se bilderna för mer detaljer kring skicket och vad som ingår. Ställ frågor innan köpet om du är osäker på något.

Fler fraktalternativ är möjliga. DHL och Schenker hämtar paketen på ombudet direkt på morgonen och Postnord går därför oftast snabbare eftersom de hämtar vid 17-tiden. Passa gärna på att kolla på mina andra annonser för att utnyttja möjligheten till samfrakt.

Objektnr 631520848

Visningar 184

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 17:12

Sony CDP-CX55, CD-växlare för 51 skivor. Dåligt skick

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Auktionen avslutades utan bud

4

Ödeshög, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

467 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?