Beskrivning

Säljer en otroligt kompetent hemmabioförstärkare med otroligt ljud, oupppackad.

Hade tänkt ha den hemma, men efter flytt passar den inte in så jag köpte en mindre Marantz som jag är nöjd med.

NAD T758 V3I – 7.1-KANALS HEMMABIORECEIVER MED 4K/UHD-VIDEO, DOLBY ATMOS, DTS:X, AIRPLAY 2 OCH INBYGGD TRÅDLÖS MUSIKSTREAMING VIA BLUESOUND

Nypris för allt ca 19.000:-

Kort Spec

Bra råstyrka och hög ljudkvalitet med PowerDrive

Dirac Live digital rumskorrektion (grundversion)

Inbyggd trådlös multiroom-funktion via Bluesound,
inkl. internetradio och AirPlay 2

HDMI 2.0 med 4K/CEC/Audio Return Channel

Stödjer Dolby Atmos och DTS:X

BluOS kit ingår, används för uppdateringar av mjukvaran

Mått 57.2, 52.6, 29.2

Produktegenskaper, från Hi-Fi-klubben

T758 v3i är en råstark och välljudande hemmabioreceiver som levereras med marknadens mest välspelande trådlösa multiroom-musiksystem inbyggt – Bluesound! Bland de andra nyheterna i den här generationen hittar du även Apple AirPlay 2 och stöd för de senaste högupplösta ljud- och bildformaten, inklusive Dolby Atmos, DTS:X och 4K/UHD-video.

LJUD I TRE DIMENSIONER MED DOLBY ATMOS
T758 v3i är på det hela taget en ytterst välspelande och mångsidig lösning som kan hålla jämna steg med riktigt bra hemmabioanläggningar. De inbyggda förstärkarna kan hantera en Atmos-uppsättning i 5.1.2 kanaler, men via extra takhögtalare och ett separat effektsteg (där NAD:s egen CI940 sitter som en smäck) kan du få toppmodernt, storslaget filmljud i tre dimensioner i ända upp till 7.1.4 kanaler.

BLUESOUND, INTERNETRADIO OCH ETT OTAL AVANCERADE MÖJLIGHETER
T758 v3i har inbyggd multiroom-funktion via Bluesound och ger dig utan några extra apparater tillgång till all världens musik via ett allt större antal streamingtjänster och tiotusentals radiostationer på internet, inklusive de rikstäckande radiostationer du redan känner till. Det är också anledningen till att NAD har utelämnat den traditionella radiodelen.

Du får tillgång till allt via Bluesound dedikerade app och på det här sättet får du perfekt integrering och optimal ljudkvalitet. Om du vill ha trådlös musik i flera rum kan du enkelt bygga ut systemet med så hur många trådlösa Bluesound-högtalare du vill. Om musiken är en stor del av ditt liv är kombinationen av Bluesound och NAD-ljudkvalitet svår att överträffa!

Obs! De 80 watt som anges har uppmätts som faktiska hifi-watt (8 ohm, 20–20 000 Hz, låg förvrängning, två kanaler i drift). Om man mäter på samma sätt som vissa konkurrenter (med ett pip på 1 kHz i en enda kanal) så levererar T758 v3i hela 150 watt. Ha det i åtanke när du jämför olika produkter!

SE UPP MED KONKURRENTERNAS FIKTIVA WATT!
Om du läser någonstans att en hemmabioreceiver har en effekt på t.ex. 7 x 100 watt betyder det i bästa fall ”100 watt i två av de sju kanalerna i hela frekvensområdet”. Detta räcker förvisso för att spela stereo hyfsat bra, men de allra flesta tillverkare – till exempel Onkyo och Pioneer – går så långt att de främst anger effekten vid uppspelning av en testton på 1 kHz med 6 ohm i en enda av de sju kanalerna. Med andra ord: mäter de en irriterande ton som tjuter i mono, helt ensam, för att få en så hög effektsiffra som möjligt!

Dessa fiktiva watt är ett påfund som man tar till för att ge användaren intrycket av att produkten är mycket bättre – och särskilt mer kraftfull – än den egentligen är. Men om effekten på de hemmabioreceivrar du jämför med inte har mätts på lika villkor har du ingen som helst användning av siffrorna. Att jämföra en seriös hifi-effekt med ett pip i en enda kanal är ju helt meningslöst. Det är som att jämföra nyplockade äpplen med ruttna päron.

Inom HiFi Klubben anser vi fortfarande att det är oseriöst att ange uteffekt med en enda kanal i drift, men eftersom flera av våra konkurrenter inte vill ange riktiga hifi-watt har vi blivit tvungna att också presentera fiktiva watt för t.ex. NAD och Denon – men självklart anger vi även de seriösa siffrorna. På så sätt slipper du i alla fall att bli lurad, och kan se hur högt våra modeller kan spela det irriterande tjutet i mono.

FÖRDELAR

Bra råstyrka och hög hifi-ljudkvalitet
Dolby Atmos-stöd (upp till 7.1.4 via externa effektsteg)
DTS:X-stöd
Inbyggd trådlös multiroom-streaming via Bluesound (BluOS)
Internetradio och AirPlay 2
Styrning via app (Bluesound och val av ingång)
HDMI 2.0 med 4K/CEC/Audio Return Channel/Dolby Vision pass-through
Dirac Live digital rumskorrektion (grundversion)
Auto-setup
7.1-kanals Pre Out
PowerDrive

Observera! Följande sker vid avslutat auktion.
Ni får ett vinnarmail från Tradera, i det står betalningsdetaljer, skulle något problem uppstå hör av er så löser vi det.
Betalning emotses inom 4 arbetsdagar, kan ej hämtas, skickas endast!!!
Lycka till med budgivningen.

Objektnr 631333596

Visningar 279

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 16:08

7.1-kanals hemmabioreceiver NAD T758 V3 + BluOS kit

Utropspris

|0 Bud

11 900 kr

Auktionen avslutades utan bud

pc_akuten

Åsa, Sverige

4.9

pc_akuten

Verifierad

Toppsäljare

949 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?