Beskrivning

Se gärna mina andra auktioner, jag kommer lägga upp fler auktioner med liknande artiklar dom närmsta dagarna och jag samfraktar gärna.

Olympus VN-733PC Diktafon i mycket fint skick.
4GB inbyggt minne och plats för microSD-kort
Inklusive kablar och fodral.
Kabeln som följde med är en enligt mig väldigt klumpig modell som består av en plastlåda med utfällbara kabelstumpar som jag aldrig använt, jag skickar även med en vanlig USB-kabel.

Text lånad från Netonnet:
Inbyggt ställ
4 GB flashminne
Brusreducering
Lågpassfilter

Gjord för nybörjare. Lika perfekt för avancerade användare
Med två olika displaylägen, tycker även nybörjare att denna diktafon är lätt att använda. Det enkla läget visar bara viktig information med stora teckensnitt och begränsar menyalternativen till de funktioner som används mest, medan de avancerade användarna kan använda Normal-läget som ger alla tillgängliga menyfunktioner.

Utformad att fånga varje ton
En stor, heltäckande och lågbrusig mikrofon spelar in ljud från alla riktningar. Med mindre brus och mindre andningsljud är den här diktafonen perfekt för till exempel intervjuer.

Bekvämlighet och klarhet i varje inspelning
Ett inbyggt ställ på baksidan av diktafonen gör det ännu lättare att göra bordsinspelningar. Det bidrar till att minska ytbrus och håller inspelningarna tydliga och fri från störande ljud.

Optimerade inställningar för bästa resultat
Se till att din inspelning blir felfri genom att välja det scenval du vill spela ni i. Dikatfonen ställer sedan direkt in de optimala inspelningsparametrarna. Telefoninspelning och Duplicering kan användas i kombination med enkla tillbehör för perfekt resultat.

Objektnr 633398928

Visningar 216

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:07

Olympus VN-733PC Diktafon i mycket fint skick.

Slutpris

|

446 kr

Auktionen är avslutad

betterbutter vann auktionen

Danielak

Sölvesborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

534 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?