Beskrivning

Bästa Traderare!

Jag auktionerar nu ut en helt ny sweater från premiummärket Filippa K. Detta är en present som blev ett felköp. Just därför lägger jag ut den med ett startpris på 999kr så att någon därute får möjlighet att köpa denna exlusiva kvalitetströja från vår internationellt erkända svenska designer.

Denna helt nya och oanvända sweater är en otroligt mjuk och skön tröja. Ingenstans verkar heller nypriset ligga under 3200kr på nätet (Åhlens, Zalando, Boozt m.fl). Denna unika tröja innehåller bland annat 22% ull från den långhåriga och mycket speciella Jaken i Himalaya. Därutöver är den tillverkad av finaste Merinoull.

Mika Yak Funnelneck Sweater har en vid passform, stickad i en mjuk skogsgrön yakullsblandning. Den har en hög krage och sluttande axlar med en höftlängd. Bär den finklädd med skräddarsydda byxor under de kallare månaderna eller mer avskappnat med denim. Tröjan har en tjock mjuk blandning av jakhår och merinoull.

Jag bifogar en länk till Filippa K:s hemsida för ytterligare produktinformation, storleksguide och tvättråd mm.Vad jag förstår passar storlek XS även till smalltjejen!

Följ denna länk för mer info:
https://www.filippa-k.com/se/sv/mika-yak-funnelneck-sweater/29610-9771.html

Auktionen börjar på 999kr. För den som inte vill vara med att buda (utan vill köpa denna exklusiva tröja direkt) så sätter jag ett "köp-nu-pris" på 1799kr.

Frakten är gratis och naturligtvis spårbar. Eventuellt kan tröjan också lämnas eller hämtas.

Må bäste man eller kvinna vinna!

Lycka Till

Objektnr 631711447

Visningar 140

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 17:28

Filippa K. Mika Yak Funnelneck Sweater XS Forest Green.

Slutpris

|

999 kr

Auktionen är avslutad

annakata vann auktionen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket