Beskrivning

Du bjuder på:
* 1 dimgrön somrig topp från Twist & Tango stl M (lappen invändigt bortklippt men är med all säkerhet bomull). Använd endast ett par gånger och i fräscht och felfritt skick (dock skynklig på bilden).

* 1 naturvit t-shirt från Tiger Jeans stl S (funkar även som medium om den inte ska sitta så löst). 100% bomull. Aldrig använd, perfekt nyskick med alla tags kvar (dock skynklig på bilden).

* 1 topp från Logg, (lappen invändigt bortklippt men är med all säkerhet bomull, stl M Tryck i blå nyanser som ska se blekt/använt ut. Genomskinliga paljetter, fransiga/oregelbundna kanter. Använd endast en gång och i fräscht och felfritt skick (dock skynklig på bilden).

OBS! väljer kategorin Oanvänt men det är alltså t-shirten som är helt oanvänd, övrigt använt 1-2 gånger och tvättat 1 gång.


Vi har flyttat till mindre och kommer att lägga ut fina saker till hemmet, kläder och skor som inte används och böcker efter hand. Missa inte mina andra auktioner! Samfraktar gärna ifall du hittar något mer intressant och om paketet inte blir alltför stort och svårhanterligt. Pälsdjur finns i hemmet men de har inte haft direktkontakt med varor eller emballage om inget annat anges.

Objektnr 633130519

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 19:39

2 topp + t-shirt Twist & Tango, Tiger, Logg stl S/M

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

MinnenoMöbler

Alsen, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

577 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?