Beskrivning



  • Titta gärna på mina andra annonser och du kan köpa fler med samfrakt !

    Förbättrad kattströ-uppsamlingsmatta: Denna innovativa kattsandsmatta är försedd med en krökning som kan fånga upp det fallande ströet från kattens tassar. Jämfört med dubbla lager bikakedesign är den mjukare, tunnare och lättare att rengöra. Ta bara denna kattströ i handen, skaka den lätt, och ströet faller omedelbart i kattlådan. Observera: Om din katt har en vana att svälja EVA-skum, använd den försiktigt.
  • Vattentätt material: De upphöjda kanterna på kattströmattan förhindrar vatten eller urin från att sippra på golvet, skydda dina golv och minska rengöringsolyckor. Kattströmattan suger inte upp vatten och du kan torka av den med en pappershandduk, skölj sedan med vatten och torka före användning.
  • De upphöjda kanterna på kattströmattan förhindrar att vatten eller urin sipprar på golvet, skyddar dina golv och minskar rengöringsolyckor. Kattströmattan suger inte upp vatten och du kan torka av den med en pappershandduk, skölj sedan med vatten och torka före användning.
  • Om mattan blir smutsig, skölj helt enkelt av den med vatten, torka av vattnet på ytan med en trasa och vänta tills den lufttorkas kan du använda den omedelbart. Tips: Speciellt material, inte maskintvättbar.
  • Mjukt och säkert EVA-material: Hund och kattströunderlägg är tillverkat av mjukt EVA-material, ftalatfritt, särskilt skonsam mot känsliga tassar, och mattan har en stark seghet som tål långvarig användning av katter utan form. Om mattan har en liten mängd lukt, placera den på en ventilerad plats, lukten försvinner efter två dagar.

Objektsnr 631041977

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 22:01

2st återanvändbara valpunderlägg matta för hundar 86 × 91 cm

Pris

99 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?