Beskrivning

* Samfrakt 7 dagar - Spana därför gärna även in våra andra annonser med! *

Pga oseriös köpare ligger nu denna åter ute till försäljning. Om Ni inte har tänkt att genomföra köpet - buda ej(!) Tack på förhand.

Ett högreflekterande vintertäcke till hund stl: 30 av märket Paikka. För mer info om täcket se gärna den inklistrade produktbeskrivningen nedan.
Detta täcke har enbart använts av en hund under en veckas tid och är därför i nyskick(!). Zooma gärna in på bilderna för att skapa er en egen uppfattning. Sista bilden är en produktbild på täcket ifrån återförsäljaren för att visa båda ”lägena” som täcket innehar. OBS! Täcket som säljes är grå/svart och ej grönt som på produktbilden.

Nypris: 1 195 kr

Produktbeskrivning
En snygg, praktiskt vinterjacka som under dagsljus är grå/svart men är reflekterande så fort starkare ljus från ex billampor träffar jackan. Jackan är både vindtät och vattentät, och med den varma stoppningen håller den hunden torr och bekväm under tiden som ni är ute. Fodret på jackan är tillverkat med FIR material som innehåller infraröda trådar. Det innebär att det reflekterar tillbaka kroppsvärmen till musklerna vilket gör att dels värms musklerna upp, men även att de återhämtar sig snabbare.

Alla sömmar på jackan är tejpade. Öppningen för en sele eller ett halsband justeras enkelt med en dragkedja, och en vattentät huva kan täckas över hundens öron eller bara ha den runt halsen så det inte kommer in snö/regn där. Jackan har justerbara benremmar, och det går att justera längden bak, i halsen och runt midjan.

Objektnr 633080638

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 10:44

Högreflekterande vinterjacka för hund - Paikka

Pris

600 kr

MFKME4

Träslövsläge, Sverige

5.0

MFKME4

Verifierad

Toppsäljare

125 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?