Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Produktfunktioner:

-Vattentäta och splittersäkra uteplatsljus: Denna utomhuslampa är tillverkad av hårdplast och tål de flesta normala väderförhållanden, oavsett om det är regnigt eller blåsigt, eller i fuktigt klimat. Det kommer att fungera bra och inte gå sönder. Strängljus i din bakgård kommer att skydda dig och din familj från plötsligt krossat glas.

- Dimbar ambient ljusslinga: Denna retro droppformade trädgårdsslinga med E12 baslampa avger ett varmvitt mjukt ljus när den är påslagen, vilket varken är för ljust eller för mörkt, vilket skapar en retroromantisk atmosfär. Utomhus LED-slingor är kompatibla med de flesta dimmers på marknaden (ingår ej), så du kan ändra ljusstyrkan på dina utomhuslampor för att passa dina behov.

-LED energisparande bistroljus: Bistrolampan utomhus kommer med 25 LED-lampor och använder en E12-sockel. Varje glödlampa är bara 0,6W, hög ljusstyrka men låg strömförbrukning. Den är miljövänlig och kan avsevärt sänka elräkningen med mer än 90 % jämfört med traditionella glödlampor. Dessutom fungerar varje LED-lampa individuellt, om en av lamporna inte fungerar/slocknar kommer det inte att påverka de andra lamporna på strängen.

-Enkel installation och mångsidig: Varje glödlampa i denna utomhus LED Edison slinglampa har samma standard. Mycket flexibel och praktisk, du kan fixa den eller placera den var du vill. Denna LED-slinga är perfekt för uteplats, trädgård, bistro, balkong, terrass, pergola, paviljong, tält, pool, paraply, café, sovrum, vardagsrum, marknad, bröllop/födelsedag/semester/jul/halloweenfest eller annat scener.

Produktspecifikationer:

Total längd: 15 m

Antal glödlampor: 25st+2st reservglödlampor

Lamptyp: plast LED glödlampa (0,6W)

Lampstorlek: 6,5 cm lång (exklusive sockel)

Ljusfärg: varmt ljus (2200K)

Skyddsnivå: IP44

Paketet innehåller:

1 x 15m 25-glödlampor utomhus LED ljusslinga

2 x extra LED glödlampor

1 x manual

Objektnr 612038899

Visningar 590

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

15m 25-glödlampor utomhus LED ljusslinga,spricksäker,väderbeständig,99% ny skick

Pris

629 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?