Beskrivning

Trendiga solglasögon i wayfarer utförande - Gula linser och svarta bågar.

Dessa designer solglasögon är skapade för att tillfredsställa den sofistikerade och trendmedvetna kunden. Varje par solglasögon är noggrant utformat för att ge dig en unik och elegant look som sticker ut från mängden. Vi samarbetar med framstående designers för att erbjuda dig en kollektion av solglasögon som förenar form och funktion på bästa sätt.

Med högkvalitativa material och precisionstillverkning är våra designer solglasögon inte bara snygga, de är också robusta och hållbara. Varje detalj är genomtänkt för att ge dig en perfekt passform och en känsla av lyx när du bär dem.

Men det är inte bara utseendet som imponerar med våra designer solglasögon. Vi använder också högkvalitativa linser som ger dig överlägset skydd mot skadliga UV-strålar. Du kan njuta av solen med förtroende och veta att dina ögon är väl skyddade.

Våra designer solglasögon är mer än bara ett modeaccessoar. De är en investering i stil och kvalitet som kommer att följa dig i många år framöver. Oavsett om du är på stranden, i stan eller på en exklusiv tillställning, kommer våra solglasögon att förstärka din personliga stil och ge dig en aura av självsäkerhet.

  • Färg ram: Svart
  • Färg glas: Grå


PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 619280979

Visningar 240

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Solglasögon retro wayfarer Gul Svart

Pris

79 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 465 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?