Beskrivning

Helt nya ”fotokort” (ca 10x15cm) (18st) att fylla i när ens barn gör saker för första gången - minnesvärd sak att titta tillbaka på när barnen blir lite äldre.

Perfekt gåva på exempelvis en babyshower!

----------------------------------------

Kolla gärna mina övriga annonser, samfraktar (om man vill) vid vinst av flera artiklar! Vinner ni mer än en budgivning, vänligen kontakta mig via meddelande-funktionen innan betalning, så jag kan räkna ut rätt frakt!

När jag anger fraktalternativ i annonsen, väljer jag alltid de alternativ som är billigast för köparen. Skulle köparen önska frakt av annan form, så hör av er, så ser vi om detta går att lösa, och vad kostnaden för detta isåfall skulle bli.

Val av frakt:
- PostNord Frimärke: Skickas oftast av mig nästkommande vardag. Eftersom detta fraktsätt ej är spårbart så filmar jag alltid när jag lägger det på postlådan, och skickar filmen som SMS om så önskas.
- PostNord Spårbart Paket och Schenker: Skickas oftast av mig inom två dagar. Dessa fraktsätt är spårbara.
- DHL: Skickas oftast av mig inom 3 dagar Detta fraktsätt är spårbart.

I de fall där utlämningsställe ska väljas, väljer jag det som automatiskt kommer upp baserat på köparens angivna adress. Önskas speciellt utlämningsställe, så skicka gärna info om detta till mig i meddelandefunktionen på Tradera i samband med att ni betalar, så ordnar jag detta om möjligt.

Jag ser hellre att man kommunicerar "för mycket" än för lite så att risken för missförstånd minskas, och då gärna i Traderas meddelandefunktion.

Objektnr 630772405

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 19:31

Fotokort - för små och stora ögonblick

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

AcceptMeNow

Hörby, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

116 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?