Beskrivning

Gör din egen Slush Puppy Maker back to the 80`s
Smaksätt med alla tänkbara smaker låt din fantasi ordinarie pris mellan 300-450 kr

**Produktnamn:** Retro Chill Slushy Maker - Gör Din Egen Slush Puppy från 80-talet!

**Beskrivning:**
Ta en tripp tillbaka till det härliga 80-talet med vår Retro Chill Slushy Maker! Skapa dina egna kalla, fruktiga Slush Puppies hemma med den här fantastiska maskinen. Med dess enkla användning och retrodesign ger den dig möjlighet att återskapa den klassiska Slush Puppy-upplevelsen när som helst, var som helst.

**Funktioner:**
- **Enkel Användning:** Med vår Slushy Maker är det enkelt att skapa perfekt kalla och slushiga drycker på bara några minuter.

- **Retrodesign:** Inspirerad av den ikoniska stilen från 80-talet för att väcka nostalgiska känslor och sätta tonen för en rolig och retro upplevelse.
- **Oändliga Smakmöjligheter:** Mixa och matcha olika smaker för att skapa din perfekta Slush Puppy. Från klassiska fruktiga smaker till spännande nya kombinationer, endast din fantasi sätter gränserna!
- **Hälsosamma Alternativet:** Använd färska frukter och till traditio7nella Slush Puppies.
- **Perfekr7 för Fester:** Gör din nästa fest eller sam5man7komst till en minnesvärd händelse med den här underhållande och interaktiva Slushy Maker.Øppiüú

**Ordinarie Pris:** Mellan 300-450 kr.

Ge dig själv och dina nära och kära den ultimata retro-upplevelsen med vår Retro Chill Slushy Maker. Gör dig redo att kyla ner dig och njut av din egen skapade Slush Puppy precis som på 80-talet!

Objektnr 633909843

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 18:54

Slushy Maker

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Slutar om

Antoniolas

Malmö, Sverige

Verifierad

386 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?