Beskrivning

Välkommen att buda på denna klassiska kamera som fått många att bli frälsta fotografer. Så här säger den respekterade YouTubern Matt Day om kameran: https://www.youtube.com/watch?v=LrH0pHeHsKQ

Tyvärr har jag inte testat den här kameran med film så jag kan inte ge några garantier för att allt är 100 % korrekt. Men med det sagt så verkar kamerans slutartiderna fungera. De låter bra och korrekta. Ljusmätaren vaknar till liv när jag sätter i ett batteri (ingår ej). Jag vet inte om den visar helt rätt, men det händer i alla fall något i sökaren. Jag testar aldrig självutlösaren på gamla kameror pga skaderisken, men jag kan känna att den spänner och att den har rätt sorts motstånd.

Objektivet; SMC Pentax-M 50mm f/2.0 är i bra skick. Inga synliga repor i glasen. Fokuseringen och bländaren löper mjukt. Det finns lite små dammkorn inuti, men inget allvarligt som skulle påverka bildresultatet.

Se bilder för bedömning av det yttre skicket. Ställ gärna frågor om du har några så ska jag göra mitt bästa för att svara.

Se gärna mina andra auktioner. Det kommer även fler fotorelaterade annonser på sikt, så spara gärna min profil om du är intresserad av detta.

Objektsnr 631121541

Visningar 288

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 21:03

Pentax K1000 med SMC Pentax-M 50mm f/2.0

Slutpris

|

620 kr

Auktionen är avslutad

Fodson vann auktionen

Selo

Kållekärr, Sverige

Selo

Verifierad

4 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?