Beskrivning

Upplev fotograferingens guldålder med denna Agfa Isolette 2 hopfällbara mediumformatskamera från 1950-1960. Perfekt för entusiasten eller samlaren, denna kamera är en tidlös skatt som förtjänar att bli upptäckt.

Kameran har nyligen genomgått en mekanisk testning och visar inga defekter. Dess eleganta lins öppnar och stänger sig smidigt vid fotografering. Med tanke på sin ålder rekommenderas en försiktig rengöring av linsen innan användning för att säkerställa bästa möjliga bildkvalitet.

Denna unika uppsättning inkluderar allt du behöver för en resa tillbaka i tiden:

  • Agfa Isolette 2 kamera
  • Vintageväska för bekväm transport
  • Originalmanual på tyska i utmärkt skick
  • Två oöppnade filmnegativ för att fånga dina minnen i autentisk stil.
Ge dig själv eller en älskad den perfekta gåvan med denna fantastiska vintagekamera. Kontakta mig nu för att göra ditt köp och låt din kreativitet blomstra med Agfa Isolette 2!

Agfa Isolette 2 hopfällbar, mediumformatskamera. Allt på bild ingår.

Kameran har testats rent mekaniskt, har inte hittat några defekter. Den öppnar och stänger linsen som den ska vid fotografering. Jag har dock inte fotograferat på ett negativ, men så länge de mekaniska delarna fungerar så ska det inte vara några problem.

Kan vara en bra idé att försiktigt tvätta linsen med lämpliga medel innan man fotograferar för att undvika onödigt damm kommer med på bild. Se bara till att utföra detta med försiktighet och veta vad du gör så inga repor eller andra skador orsakas.

Innehåller:
- Kamera
- Väska
- Originalmanual i riktigt bra skick, på Tyska
- Två filmnegativ, oöppnade

Objektnr 632137179

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 3 jun 13:14

Agfa Isolette 2 Vintagekamera med Väska & Manual

Pris

849 kr

venectrum

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

34 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?