Beskrivning

Säljer här en DJI Ronin RS2 Combo med extra tillbehör.

Extra arm medföljer (Nypris 2000) som är perfekt för att kunna med 2 händer och därmed få ännu mer stabilitet!

En skruv har jag bytt eftersom en gänget var dålig. Påverkar inte funktion.
Nyttpris ligger över 8500kr !

Raven Eye Wifi Bild Sändare och Tracking

Force Mobile gör att gimbalen följer din smartphones rörelser. Force Mobile kan också uppnås med förbättrad respons när du använder det medföljande RavenEye-överföringssystemet. När du använder RavenEye kan du också visa en livevy av dina motiv på pekskärmen när du använder RavenEye's ActiveTrack-funktion.

Arca-Swiss

RS 2 använder ett Manfrotto plus Arca-Swiss kameramonteringssystem med två lager med två avtagbara snabbkopplingsplattor. För socialt medieinnehåll kan gimbalen justeras på fliken på en knapp för att placera din kamera i stående läge.

Balansering

För att du ska kunna balansera din kamera effektivt har RS 2 ett axellås på varje axel så att du kan låsa upp och balansera en axel i taget. Dessutom kan en finjusterande balanseringsratt dig ytterligare ringa in den optimala balansen för din kamera.

Batteri och Drift

Gimbalen körs i upp till 12 timmar på en batteripatron som fäster vid det medföljande grepphandtaget. Patronen kan enkelt bytas ut mot en annan, säljs separat. Kassetten är uppladdningsbar via en USB Type-C-port på handtaget och greppet kan tas bort helt från gimbalen när du behöver ladda batteriet. BG30-greppet är kompatibelt med laddningsprotokollet PD och QC 2.0. DJI rekommenderar starkt att du använder en 24W-laddare som ingår ej. Batteriet stöder 24W snabb laddning och kan laddas helt på cirka 1,5 timmar.

Väska

RS 2 levereras med ett stänksäkert väska designat med dedikerade fack för de olika delarna av kardan och nyckeltillbehör. Ett mini-stativ ingår också och fästs på en 1/4 "-20-tråd på botten av grepphandtaget för att fungera som ett stativ eller ett förlängningshandtag för tvåhandsmanövrering av kardan i vissa scenarier.

Objektnr 632031742

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 09:21

DJI RONIN RS2 PRO COMBO + TILLBEHÖR

Såld för

5 000 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

karatom

Slagnäs, Sverige

5.0

karatom

Verifierad

Toppsäljare

428 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?