Beskrivning

War at its worst fought by men at their best

Sommaren 1969 inleder en amerikansk division angreppet mot en strategiskt belägen bergskulle. Snart får den öknamnet Hamburger Hill, därför att den som beträder dess mark "blir söndermald till köttfärs". Många av soldaterna är bara tonåringar. På bara tio dagar tvingas de bli vuxna, åldras - och dö. Detta är deras historia.

Hamburger Hill har kallats den mest realistiska film som gjorts om Vietnamkriget. Så är den också gjord av två filmskapare som själva var på plats. Regissören John Irvin var dokumentärfilmare för BBC i samma krigszon som filmen skildrar och manusförfattaren James Carabatsos (som även skrev Clint Eastwoods Heartbreak Ridge) var soldat under kriget. Filmen gjordes 1987 och i rollerna finner vi bla Dylan McDermott och Steven Weber.

Text: Engelska
Språk: Engelska
Format: DVD Regionsfri (Sverige/Europa/Hela världen)
Ursprungsland: England
Bonus material: se bild

Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 631115820

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 19:09

Hamburger Hill dvd Realistisk krigsfilm Anthony Barrile etc

Utropspris

|0 Bud

13 kr

Slutar om

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?