Beskrivning

DEN LÄNGSTA DAGEN:

6 juni 1944 invaderade de allierade Frankrike som markerade slutet av nazisternas dominans i Europa. Hela 3 000 000 man, 11 000 flygplan och 4 000 skepp var inblandade i attacken och är den största flotta världen någonsin har skådat.

Denna filmen ser vi klassiskt, dvs. svart vit med en internationell skådespelarskara som ska framföra det största slaget i historien. Denna film fick två Oscars för Specialeffekter och filmografi. Den räknas som en av de bästa filmerna någonsin!

EN BRO FÖR MYCKET:

En Bro För Mycket är en övertygande krigsfilm som på ett storslaget sätt och med en minutiös känsla för detaljer återskapar ett av de mest katastrofala slagen under andra världskriget.

I filmen får vi se noggrant rekonstruerade strider på autentiska platser och den har en av de mest imponerade rollbesättningar vi någonsin sett med bl.a. Sean Connery, Anthony Hopskins, Sir Laurence Olivier och Robert Redford.

SLAGET OM ENGLAND:
Inte många enskilda ögonblick blir direkt avgörande i krig. Men när de numerärt underlägsna Royal Air Force trotsade osannolika odds och gav sig i strid med tyskarnas Luftwaffe ändrade de historien för all framtid...

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Objektnr 542570478

Visningar 246

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DEN LÄNGSTA DAGEN + EN BRO FÖR MYCKET + SLAGET OM ENGLAND 3-DISC DVD

Pris

85 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 827 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?