Beskrivning

Tomb Raider 1:

Att utforska förlorade riken, hitta ovärderliga skatter, ge skurkarna det de förtjänar i en dödlig kamp - allt detta hör till vardagen för äventyrerskan Lara Croft (Angelina Jolie). Men en hemlighet från hennes fars (Jon Voight) förflutna kommer att leda Lara till hennes största utmaning någonsin: Ljusets Triangel, ett legendariskt föremål med kraften att förändra tid och rum. Lara måste hitta Triangeln innan den faller i händerna på Illuminati, ett hemligt sällskap som vill ta över världen. För att stoppa dem måste Lara överleva en jakt tvärs över kontinenten fylld av ofattbara faror. Men för Tomb Raider är fara precis det allt går ut på.

Tomb Raider 2:

Lara Croft (Jolie) är tillbaka för att ta sig an sitt farligaste uppdrag hittills: att återfinna det som en antik civilisation trodde var roten till allt ont, Pandoras ask. Hon tvingas resa jorden runt, från Grekland till Hongkong och Kenya och ännu längre bort för att hitta asken, innan en galen vetenskapsman (Ciarán Hinds) hittar den och kan använda den för att utplåna världen. Till detta äventyr värvar hon sin före detta pojkvän - Terry Sheridan (Gerard Butler) - en vinningslysten egoist som tidigare har förrått både Lara och nationen. Hon vet att han är den bäste för uppdraget, men kan hon lita på honom? Följ med på en resa fylld med vilda slagsmål, spännande dueller och svindlande flygturer för att rädda den antika asken ... och människans framtid.

Svensk titel Tomb Raider / Tomb Raider - The Cradle of Life
Originaltitel Lara Croft - Tomb Raider / Tomb Raider - The Cradle of Life
Alternativ titel Tomb Raider 1
Skådespelare Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen, Noah Taylor, Daniel Craig, Leslie Phillips, Chris Barrie, Julian Rhind-Tutt, Rachel Appleton, Henry Wyndham, Gerard Butler, Ciarán Hinds, Djimon Hounsou
Regissör Simon West, Jan de Bont
Inspelningsår 2001, 2003
............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 626775890

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tomb Raider/Tomb Raider 2 (DVD) Boxset - Angelina Jolie - OOP/Utgången

Pris

99 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 683 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?