Beskrivning

Teltonika RUT240 är en kompakt, kraftfull och robust 4G-router med inbyggt modem. Lämplig för applikationer som kräver hög prestanda, säkerhet och tillförlitlighet. Routern är utrustad med wifi (upp till 50 enheter kan ansluta) och dubbla nätverksportar (den ena kan användas som WAN för fast internet) och har avancerade funktioner som VPN, WAN-failover och inbyggd brandvägg. Kan även spänningsmatas via passiv PoE.
Routern är utvecklad för industriellt bruk där höga krav ställs på mångsidighet, tålighet, driftsäkerhet och låg strömförbrukning. Detta gör den perfekt lämpad till t.ex. husbilen, båten, stugan eller campingen. Den är tillverkad i ett gediget yttre skal av aluminium (paneler i plast) och klarar drifttemperaturer på otroliga -40 till 75 ºC. I operativsystemet RutOS, som är en OpenWRT-variant baserad på Linux, kan mängder med avancerade funktioner konfigureras i detalj. Konfiguration och övervakning kan även ske på distans.

Eftersom RUT240 har stöd för både mobilt och fast bredband kan routern automatiskt växla till alternativ anslutning vid avbrott. Digital I/O-port möjliggör fjärrstyrning och övervakning av externa funktioner. Det går att ansluta två externa 4G-antenner och en extern wifi-antenn för trådlösa hastigheter upp till 150 Mb/s.

Levereras med strömadapter.

Objektsnr 631182800

Visningar 147

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 17:56

Teltonika RUT240 4G-router

Slutpris

|

990 kr

Auktionen är avslutad

AMNIL vann auktionen

Aearok

Malmö, Sverige

Verifierad

15 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?