Beskrivning

• NVIDIA ORIGINAL.?Perfekt för AI, 4k UDH minidator, etc etc.?Då den har en egen GPU kan den köra 4 ljudströmar/mikrofoner mot AI i realtid diktera eller två kameror och två ljudströmar?
• NVIDIA Jetson Nano Developer Kit levererar beräkningsprestandan för att köra moderna AI-arbetsbelastningar i aldrig tidigare skådad storlek, kraft och kostnad. Utvecklare, lärare och tillverkare kan nu köra AI-ramverk och modeller för applikationer som bildklassificering, objektdetektering, segmentering och talbehandling.
• Utvecklarsatsen kan drivas med mikro-USB och levereras med omfattande I/Os, allt från GPIO till CSI. Detta gör det enkelt för utvecklare att ansluta en mångfaldig uppsättning nya sensorer för att möjliggöra en mängd olika AI-applikationer. Och den är otroligt energieffektiv och förbrukar så lite som 5 watt.
• Jetson Nano stöds också av NVIDIA JetPack, som innehåller ett kortstödspaket (BSP), Linux OS, NVIDIA CUDA, cuDNN och TensorRT programvarubibliotek för djupinlärande, datorvision, GPU-dator, multimediabearbetning och mycket mer. Programvaran är till och med tillgänglig med hjälp av en sd-kortbild som gör det snabbt och enkelt att komma igång.

Samma JetPack SDK används i hela NVIDIA Jetson-familjen av produkter och är helt kompatibel med NVIDIAs världsledande AI-plattform för utbildning och distribution av AI-programvara. Denna beprövade programvarastack minskar komplexiteten och den totala insatsen för utvecklare.

Ingen kartong på denna sista.
Nypris: 2795:- Amazon billigaste jag hittat

Objektnr 631302719

Visningar 101

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 08:47

NVIDIA Jetson Nano 4GB SDK - NY oavnänd.

Pris

1 895 kr

Sedan2003

Mörbylånga, Sverige

4.7

Verifierad

788 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?